‘Leading Ladies’ Ranking the Stars bekend

De namen van de tien bekende vrouwelijke sterren van het nieuwe programma Ranking the Stars zijn bekend. Katja Schuurman, Fiona Hering, Leontine Borsato, Victoria Koblenko, Chantal Janzen, Sophie Hilbrand, Georgina Verbaan,Yvon Jaspers, Daphne Bunskoek en Milika Peterzon gaan vanaf 8 december om 20.30 uur bij BNN op Nederland 3 de strijd met elkaar aan in het nieuwe programma, dat wordt gepresenteerd door Paul de Leeuw (foto).

Ranking the Stars is volgens een zegsvrouw van BNN het beste te typeren als een spannende, confronterende en vooral humoristische personalityshow waarin tien vrouwelijke sterren zichzelf blootgeven. Elke week worden de dames vragen voorgelegd over zichzelf en over de anderen. De vrouwen moeten een lijstje maken van één tot en met tien waarin ze zichzelf en de anderen moeten rangschikken. Dezelfde vraag is gesteld aan een panel van honderd mannen. De vrouw met de meest overeenkomstige antwoorden wint het spel.

Ondertussen leert de kijker de bekende vrouwen veel beter kennen. “Want elke plaats op de lijst moet wel gemotiveerd worden“, aldus de zegsvrouw. “Dat kan leiden tot verrassende uitspraken over en weer, want wie zet je op plaats tien en wie op plaats één en waarom? Alle tien vrouwen worden regelmatig en veelvuldig geportretteerd in de media. Zo ontstaan beeldvorming en imago’s. BNN’s Ranking the Stars laat zien hoe de vrouwen er zelf over denken en hoe ze naar anderen kijken.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen