Patricia Paay in Dancing with the Stars

Patricia Paay is één van de deelnemers aan de speciale kerst- en Oud en Nieuw-editie van Dancing With The Stars. In twee speciale aflevering van deze populaire dansshow werken acht nieuw geselecteerde bekende Nederlanders zich tijdens de feestdagen samen met hun danspartners in het zweet om als beste uit de bus te komen bij RTL 4. Het vertrouwde presentatiekoppel Ron Brandsteder en Sylvana Simons zorgen voor de feestelijke begeleiding in Dancing with the Stars op beide uitzendavonden.

Naast zangeres Patricia Paay, laten ook Idols-jurylid Eric van Tijn, GTST-acteur Wilbert Gieske, musicalster Bastiaan Ragas, voormalig bokskampioen Arnold Vanderlyde, zangeres Do, KRO-presentatrice Anita Witzier en ONM-actrice Yolanthe Cabau van Kasbergen zich van hun beste kant zien op de dansvloer. Geheel in kerstsfeer vertonen zij op Tweede Kerstdag hun aangeleerde danspasjes met respectievelijk Remco Bastiaansen, Euvgenia Parakhina, Roemjana de Haan, Julie Fryer, Charissa van Dipte, Koen Brouwers, Marcus van Teijlingen en Peter Bosveld aan hun zijde als hun danspartner. Op oudejaarsavond ziet de kijker de koppels opnieuw terug in een feestelijke show die de klok richting de jaarwisseling brengt.

Uiteraard zijn ook de vaste juryleden Cor van der Stroet, Jan Postulart, Marcel Bake en Monique van Opstal weer van de partij om te kijken of de BN’ers zich staande houden tijdens de pasjes van de jive, tango, Weense wals, quickstep, samba, rumba, passo doble of cha cha en natuurlijk om hen te beoordelen na hun dansperformance.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen