Loretta Schrijver snel onder de douche voor Life 4 You

Foto: Mike van den ToornLoretta Schrijver was nog niet gewassen toen Carlo Boszhard haar zondag op het allerlaatste moment vroeg om in te vallen voor Irene Moors in Life 4 You. Dat zegt de koffieleut in Boulevard. Schrijver was niet voorbereid. “Ik zat de krant te lezen in mijn pyjama in de keuken, ongewassen. Ik dacht: ik moet nog onder de douche, ik moet mijn haar nog wassen, dus laat ik maar ‘nee’ zeggen. Dan gaat er op die korte termijn van alles en nog wat door me heen, maar ik kon natuurlijk niet lang nadenken.

Uiteindelijk ging Schrijver toch overstag. “Toen dacht ik: dat moet ik ook helemaal niet doen, je moet over dat soort dingen niet lang nadenken. Dat kan ook niet. Je moet het gewoon doen.”

En Carlo is natuurlijk een grote steun en toeverlaat. Ik ben opgehaald door iemand van de productie. Toen heb ik ook het draaiboek gekregen, maar daar werd ik niet veel wijzer van. Dat zag er zo totaal anders uit als wat we bij Koffietijd gewend zijn.”

Uiteindelijk gaf ze zich over. “Dat is maar goed ook, want dan hoef je niet na te denken en hoef je je eigenlijk nergens zorgen over te maken.”

Irene Moors kon zondag niet Life 4 You presenteren, omdat ze tijdens de repetities een flinke val maakte in de studio. Zondag is Moors er wel weer gewoon bij.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen