Dokter Tinus wordt minder dorps

Dokter Tinus wordt in het nieuwe, vierde seizoen iets minder dorps. Dat vertelt hoofdrolspeler Thom Hoffman vandaag tegen het ANP. Veel draaidagen zijn het komend seizoen binnen in de tv-studio en niet buiten in Woudrichem. “Tinus en Lisa hebben nogal wat te stellen met de baby. De serie verschuift daarom iets meer naar de huiselijke sfeer van dit vreemde, onnatuurlijke drietal. Er wordt echt iets nieuws van ons als acteurs gevraagd“, zegt hij. “Het wordt minder dorps en meer een huwelijkscomedie.”

SBS 6 komt in het najaar met veertien nieuwe afleveringen. “Die leveren we graag. De komende vijf maanden zijn we onder de pannen”, aldus Hoffman.

De opnames zijn vandaag begonnen, maar zonder de jarige Hoffman, die 58 is geworden. “De cast begint vandaag met de scènes zonder mij.

Het wordt weer een mooie serie, denkt hij. “De schrijvers uit Engeland hebben ons weer verrast met bijzondere verhaallijnen.

Twaalf afleveringen lang houden we vast aan het Engelse origineel. Daarnaast zijn er twee Nederlandse afleveringen bijgeschreven. Dan blijkt hoe moeilijk die stijl is.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen