Geelhater en spaghettigek op RTL 5

RTL 5 begint vanavond aan een nieuwe maandagcombinatie vol excentrieke landgenoten: in een nieuw seizoen van Levenslang Met Dwang staag weer een stel dwangneuroten centraal, terwijl het nieuwe programma Bizarre Eters bizarre eters volgt. Dat heeft het tv-station vandaag laten weten. De Jan Kooijman-show Levenslang Met Dwang komt om half negen onder meer het verhaal van Karla (24), die een extreme aversie tegen de kleur geel heeft. Ze kan de kleur niet horen, zien of denken. 

Eén van de andere kandidaten is Arjan (21). Hij heeft controledwang. Alles in het huis moet op dezelfde plek zijn en hij controleert dit dan ook continue. Buitenshuis blijft hij controleren of hij zijn telefoon en portemonnee bij zich heeft en of de pasjes er nog in zitten.

Om half tien is het tijd voor Dennis Weenings Bizarre Eters met daarin onder meer de 22-jarige Renaishka, die een voedselverslaving heeft. Haar favoriete gerecht is spaghetti met geraspte kaas en dat neemt ze zowel voor ontbijt, lunch als diner.

En dan is er nog het eenzijdige menu van de 19-jarige Quinten bestaat uit zeventig pakjes instant noodles per week. Groenten en fruit eet hij nooit. Als hij een keer uit eten gaat, neemt hij het liefst zijn eigen noodles mee.

De RTL 5-programma’s nemen het op tegen de terechtwijzende vinger van Antoinette Hertsenberg op NPO 1, het gele politielint op RTL 4 en Kees van der Spek die zich een loer laat draaien op SBS 6.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen