Hans Kraay jr. aan de slag voor FOX

Foto: SBSHans Kraay jrgaat meewerken aan een praatprogramma op betaalkanaal FOX Sports. Hij gaat de klus combineren met zijn werk voor SBS 6. Dat heeft FOX vandaag laten weten. Kees Jansma presenteert dit seizoen elke zondagochtend van half elf tot twaalf het nieuwe programma De Tafel van Kees. “Hierin kijkt hij samen met Hans Kraaij Jr. en wekelijks wisselende gasten en opiniemakers uit de voetbalwereld terug op de gespeelde wedstrijden van het weekend“, aldus FOX.

Het programma vormt volgens FOX de ideale voorbereiding in aanloop naar de live Eredivisie-wedstrijden om 12.30, 14.30 en 16.45 uur. “De voetballiefhebber zal zich dus al snel volledig thuis voelen aan De Tafel van Kees.

Kraay meldde recentelijk al dat FOX en SBS met elkaar gaan samenwerken, sinds FOX aan SBS de rechten van de oefeninterlands en de Jupiler League verkocht.

Ik heb ook begrepen dat Jan Joost van Gangelen uitgeleend wordt door FOX om de oefeninterlands te presenteren. Leo Oldenburger wordt hoogst waarschijnlijk weer de commentator. Die werken nu allebei bij FOX”, zei Kraay.

Verder kondigt FOX aan dat Ronald de Boer en Mario Been dit seizoen het analistenteam van FOX Sports versterken. Aanstaande zondag maken zij hun debuut tijdens de Johan Cruijff Schaal.

Ook Kenneth Perez, Jan van Halst, Erik Meijer en Arnold Bruggink blijven dit seizoen veelvuldig als analist te zien op FOX Sports.

De eerste aflevering van De Tafel van Kees is op zondag 10 augustus.

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen