Jan en Nicolette moeten RTL 5 uit slop trekken

Foto: BNNJan Kooijman en Nicolette Kluijver hopen RTL 5 vanavond uit het slop te trekken met hun nieuwe programma Ik Ben Een Ster, Haal Me Hieruit, waarin bekende Nederlanders survivalen in de hete jungle van Suriname. Het wordt een spannende avond voor het tv-duo, want op hetzelfde tijdstip behaalde RTL 5 de afgelopen weken historisch lage cijfers. De studioshow The Hit moest een hit worden op RTL 5, maar werd extreem slecht bekeken. Op het dieptepunt keken er 52.000 mensen.

Aan Kooijman en Kluijver de taak om de kijker terug te winnen. Met hun nieuwe programma, een mix van Expeditie Robinson en Fear Factor, hopen ze bovengemiddeld te scoren.

In de realityshow ruilen Dirk Taat, Damaru, Laura Ponticorvo, Deborah Gravenstijn, Olga Commandeur, Mathijs Vrieze, Evgeniy Levchenko, Bert Kuizenga, Bobbi Eden en Anita Heilker hun luxe levensstijl in voor een verblijf in de jungle van Suriname.

En alsof deze uitdaging nog niet groot genoeg is, worden de kandidaten dagelijks onderworpen aan hilarische tests. Hun tegenspelers zijn, behalve de andere deelnemers, muizen, kikkers, wormen en… duizenden insecten.”

Na acht weken zal er één BN’er worden gekroond tot ‘Koning of Koningin van de Jungle.

Het programma begint om 20.00 uur op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen