RTL-Peter schaamt zich niet voor kijkgedrag

Foto: RTLPeter van der Vorst schaamt zich er niet voor dat hij soms ook kijkt naar programma’s aan de onderkant van het amusementsgenre. Dat schrijft hij in zijn column in Televizier. Van der Vorst noemt programma’s als de Barbie-soap, het Roy Donders-programma, Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan en Adam Zkt Eva. “Soms kijk je programma’s waarvan het eigenlijk ‘not done’ is om ze te kijken als volwassen man. Een groot deel van het aanbod op RTL 5 valt onder die categorie.”

Toch moet ik eerlijk bekennen dat ik met enige regelmaat én met plezier naar die programma’s kijk“, vervolgt hij.

Toch maakt niet alleen RTL 5 zich schuldig aan trash-tv. Zo noemt Van der Vorst ook The Fashion Police op E!, een digitaal entertainmentkanaal. “Maar dé hofleverancier van dit soort guilty pleasures is TLC.

Van der Vorst heeft geen zin om politiek correct te zijn. “Natuurlijk zou het chiquer zijn om te zeggen dat ik alleen maar naar actualiteitenprogramma’s en kwaliteitsdrama kijk, maar dan zou ik liegen. Net zo min als ik iedere dag van de week alleen maar groente en fruit eet.”

Ook ik werk af en toe een hamburger of patatje oorlog naar binnen. Die afwisseling is juist lekker. Dus met een uurtje fastfood-televisie per week is helemaal niets mis. Toch?!”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen