Peter R. de Vries sprak ook met VARA

Foto: SBSPeter R. de Vries is terechtgekomen bij AvroTros, maar heeft ook met de VARA gesproken. Dat vertelt hij in VARAgids. De Vries, die vrijdag zijn serie Peter R. over de grens in première ziet gaan bij de AvroTros, vindt het niet belangrijk bij welke omroep hij zit. “Ik maak een programma vanuit mijn eigen visie en het maakt me niet uit wie het uitzendt. Er is ook kort gesproken met de VARA, omdat dat ook een omroep is waar ik me thuis voel, maar dat is uiteindelijk op niets uitgelopen.”

Daar heeft De Vries vrede mee. “Nu kom ik eigenlijk terug op het oude honk want ik ben ooit samen met Jaap Jongbloed bij de TROS begonnen.”

De Vries vertrok bij SBS 6 om het rustiger aan te doen, maar dat is er nog niet van gekomen. “Ja, dat zegt mijn vrouw ook steeds tegen me, haha. Maar eigenlijk ben ik drukker dan ooit.”

Ik volg de misdaaddossiers nog steeds, ben betrokken bij de Amerikaanse verfilming van de Heineken-ontvoering, schrijf boeken, artikelen en columns en heb samen met mijn zoon en met Pieter Keizer onlangs een voetbalmakelaarskantoor opgericht.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen