Britt wil niet in hokje zoals Albert en Linda

Britt Dekker wil niet in een hokje gestopt worden. Dat vertelt de presentatrice vandaag in De Telegraaf. Dekker wil verschillende soorten dingen blijven doen, in tegenstelling tot vele tv-sterren. “Neem John Williams. Gewoon een meneer die zielige mensen helpt. Of Linda de Mol, die altijd studioshows doet. Wilfred Genee weet dat hij altijd iets met sport zal moeten doen. Albert Verlinde doet alleen het roddelnieuws. Mensen worden dus in hokjes geplaatst en dat is niet mijn ding.”

De realityster is dan ook blij geen vast contract meer te hebben bij RTL 5, stelt ze. “Als je een contract hebt en je baas wil dat je een talkshow gaat maken, dan heb je dat te doen. Het zou ondankbaar zijn om niet te luisteren. Nu ik geen contract heb, kan ik kiezen wat ik wil. Het geeft meer vrijheid.

Bij SBS 6 maakt ze nu items voor Show Vandaag en Shownieuws. “Ook actuele items zoals de ponypletter, die veel te dikke vrouw die op een veel te kleine pony ging zitten, die door zijn benen zakte.”

Toen ze dat filmpje zag, dacht Dekker gelijk aan een tv-item. “Ik dacht: ik háát die vrouw. Ik wilde dat ze nog voor het weekeinde in de cel zou zitten. Iedereen had het erover, nog dezelfde dag is ze opgepakt. Dat voelde goed.

Last van bekendheid, zoals sommige andere BN’ers dat hebben, heeft Dekker niet. “Je kunt toch in Winterswijk gaan wonen en niet in Amsterdam-Zuid, waarvan je weet dat fotograaf Edwin Smulders daar zijn hoofdkwartier heeft? Doe normaal, zeg.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen