Pernille La Lau wil weer grote spelshow

Het lijkt Pernille La Lau geweldig om weer eens een grote spelshow te presenteren. Dat vertelt de presentatrice van Koffietijd in Televizier. La Lau vindt het niet jammer dat ze nooit de nieuwe Linda de Mol is geworden. “Ik vind het vooral belangrijk mezelf te zijn en ben niet bezig met anderen. En er is maar één Linda. Uiteraard zou het me best leuk lijken weer een grote spelshow te doen. Ik vind alles in mijn vakgebied leuk, als ik maar kan blijven leren“, geeft ze aan. 

Toen ze 21 was mocht ze van Joop van den Ende Postcode Bingo presenteren, maar meer kansen op het gebied van groot amusement bleven uit. “Ik ben daar heel naïef ingegaan, maar gelukkig lukte het. Ik heb het een jaar mogen volhouden. Daarna deed ik het Nieuws bij SBS 6, een heerlijke leerschool. Maar ik ben nog steeds dankbaar voor de kans die ik van Joop heb gekregen.”

Van Van den Ende hoorde ze niets meer. “Na de Postcode Bingo ging hij al snel musicals produceren, zoals Cyrano in New York en op andere plekken in de wereld. Dus ik heb Joop daarna weinig meer gezien.

Maar ik kwam hem pas nog tegen. Ondanks dat hij zo veel aan zijn hoofd heeft, maakte hij meteen tijd voor me. Dat had ik helemaal niet verwacht. Hij zei dat hij trots op me was.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen