Bridget Maasland is ‘klaar’ met RTL 5

Foto: Mike van den ToornBridget Maasland is klaar met haar tv-werk voor RTL 5. Dat zei de presentatrice zaterdag onomwonden in het tv-programma Pau!l. Maasland, die zich al maanden negatief uitlaat over haar werkgever, vindt dat er te veel reality op de zender te zien is. “Het is wel jammer dat je die tendens zit. Het is jammer voor de echte presentatoren, maar blijkbaar is daar nu vraag naar. Bij RTL bieden ze wat het publiek wil. Prima. Maar misschien is het voor mij dan een beetje klaar daar“, stelt ze.

Bij vlaggenschip RTL 4 heeft ze het meer naar haar zin. “Ik vind wat ik bij Boulevard doe heel erg leuk, als ik op Albert zijn plek zit. Daar voel ik me erg thuis en dat vind ik prettig. Maar ik zou wel weer graag grote shows willen doen.”

De tv-ster heeft al laten weten graag naar SBS 6 te willen, maar daar wordt volgens haar nog niet over gesproken. “Het wordt niet alleen gefluisterd dat het rond zou zijn, maar ook gepubliceerd. Ik moet je heel eerlijk zeggen: ik weet nergens van, echt niet.

Er is één programma dat Maasland heel graag wil maken. “Ik zou heel graag een soort Catherine meets Ricky Lake voor jongeren willen maken. In een studio jongerenproblemen aanpakken. Dat lijkt me heel erg leuk.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen