Bridget Maasland wil naar SBS 6

Foto: Mike van den ToornBridget Maasland wil naar SBS 6. Dat geeft de presentatrice van RTL 5 aan in weekblad Weekend. Maasland zou het een genot vinden om weer te werken voor John de Mol, die deels eigenaar is van de tv-zender. “Volgens sommigen heb ik al getekend en is morgen mijn eerste draaidag. Dat is niet zo, maar mocht John de Mol mij bellen dan zou ik wel gek zijn om die overstap niet te maken. Ik heb mijn mooiste tijd gehad bij hem en Talpa. Hij kan me grote shows geven“, vertelt ze.

De presentatrice heeft al voor ogen wat ze graag zou doen. “Ik zou heel graag een soort Catherine voor jongeren willen maken. In een studio, drie avonden per week als een soort Ricky Lake, terwijl ik met jongeren over hun dagelijkse problemen praat.

Bij RTL 5 voelt Maasland zich niet meer op de plek. “Het wordt voor ons presentatoren steeds lastiger. Natuurlijk zijn er enkele grote talentenjachten, maar RTL 5 kiest steeds vaker voor realityseries met onbekende mensen. Karakters en typetjes, zeg maar. ALs gezicht van een zender krijg je daardoor steeds minder werk.

Ook haar collega’s hebben daar last van, besluit ze. “En als we iets presenteren is dat voornamelijk op locatie. Zo help ik Sterretje uit Oh Oh Cherso in zijn eigen serie aan een vrouw. Gelukkig kan ik hierin en bij RTL Boulevard mijn ei wel kwijt, maar verder is er niet iets bij RTL wat mij echt op het lijf geschreven is.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen