Van der Boom stelt miljoenvraag in Weekend Miljonairs

Jeroen van der Boom stelt zaterdag in zijn tv-show Lotto Weekend Miljonairs voor het eerst de vraag om één miljoen euro prijzengeld. De 22-jarige Richard de Bree maakt dankzij zijn goede spel tot nu toe kans op dit hoge geldbedrag. Dat heeft SBS laten weten. De Bree heeft voor de laatste vraag nog twee hulplijnen over. “Daarmee gaat gaat Richard nu als derde Nederlander in de geschiedenis van het programma een poging doen om de miljoenenvraag goed te beant- woorden“, aldus SBS.

De Heemskerker wist afgelopen zaterdag negen vragen goed te beantwoorden in Lotto Weekend Miljonairs en heeft daardoor al een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Nu gaat de student Bedrijfskunde op voor de miljoenvraag. “Hij staat op het punt zijn grote dromen waar te maken: een Ford Mustang uit de jaren ’60 aanschaffen en een wereldreis maken met zijn vriendin.

Zijn verhaal lijkt een Slumdog Millionaire sprookje te worden, zegt een woordvoerster van SBS. “Slechts enkele maanden geleden stond de student in een kiosk en kreeg door een poster met Jeroen van der Boom het idee om voor het eerst van zijn leven een lot van de Lotto te kopen. Dit leidde tot een uitnodiging voor het bijwonen van de opnames van het programma en bracht Richard vervolgens op de felbegeerde stoel tegenover presentator Jeroen van der Boom.”

De aflevering van Lotto Weekend Miljonairs waarin de miljoenvraag gesteld wordt is aankomende zaterdag om 22.10 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen