Sigrid Kaag verhuurt woning: ‘De buurman is Frank van Rogier!’

Sigrid Kaag heeft haar woning in Den Haag te huur gezet omdat ze naar het buitenland is vertrokken, en dat haalt nu de roddelbladen. Waarom? “Het is naast Frank van Rogier!”

Frank & Rogier en Sigrid Kaag © RTL

Na een paar jaar actief te zijn geweest in de Nederlandse politiek, is Sigrid Kaag nu weer actief in het buitenland, namelijk als VN-gazant voor Gaza. “Door haar nieuwe functie zal Sigrid Nederland nu verlaten en om die reden heeft ze haar woning in te huur gezet en wel voor onbepaalde tijd”, lezen we in weekblad Party.

5.850 euro

Kaag kocht het herenhuis in 2021 voor rond de 1,4 miljoen euro. Ze heeft het te huur gezet voor een maandelijkse huur van 5.850 euro en daar krijg je flink wat ruimte voor, zien we op foto’s van BekendeBuren. “Daarbovenop dient de huurder ook nog een eenmalige waarborgsom te betalen van 5.850 euro”, aldus de Party.

De woning heeft een oppervlakte van maar liefst 325 vierkante meter. “Zonnen kan in de riante achtertuin van 101 vierkante meter en gelegen op het zuidwesten.”

Frank van Rogier

Heeft de Party nog een kritische noot? Ja. “Het herenhuis heeft energielabel C. Dat betekent dat het redelijk energiezuinig is en basisisolatie heeft, maar meer energie verbruikt dan woningen met de labels A en B; toch opvallend voor een D66-politica.”

Waarom staat dit überhaupt in de roddelbladen? Nou, dat heeft een reden. “De buurman is Frank Jansen van het voormalige tv-duo Frank en Rogier!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Frank van Rogier als buurman. Gezellig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen