Jeroen Pauw-gerucht klopt, volgt Eva Jinek op als vakantiehost

Het gerucht over Jeroen Pauw klopt toch, ondanks dat ze bij BnnVara op een heel valse wijze hebben ontkend. Hij volgt Eva Jinek op als de eeuwig vakantievierende talkshowhost.

Eva Jinek en Jeroen Pauw © RTL

Dachten we eindelijk van dat presentatorencircus bij Op1 verlost te zijn, gaat BnnVara met de opvolger gewoon precies hetzelfde doen. Aanvankelijk werd naar buiten gebracht dat Jeroen Pauw en Sophie Hilbrand het nieuwe programma gaan presenteren, maar afgelopen weekend kwam via een mysterieus X-account naar buiten dat hij dat niet wil.

Derde presentator

Jeroen wil in de winter lekker in zijn huis op Curaçao zitten en daarom komt er dus in elk geval één andere presentator bij, luidde het gerucht. En dat wordt nu bevestigd door BnnVara. Oftewel: na Eva Jinek hebben we een nieuwe immer vakantievierende talkshowhost: Jeroen Pauw.

Het programma is vanaf 2 september van maandag tot en met donderdag te zien op de late avond van NPO 1. De omroep laat weten: “Het programma krijgt ook een nieuwe titel, zonder namen van presentatoren. Zodra hier meer over duidelijk is laten we dit weten.”

Waarom ontkend?

Waarom heeft BnnVara dit afgelopen weekend nog zo glashard ontkend tegen mediacriticus Victor Vlam? Hij schrijft op X: “Ik heb BNNVara ook gevraagd waarom ze het vrijdag nog ontkenden. De oorspronkelijke bedoeling was om het nieuws te melden als alles rond is. Dus de nieuwe naam van het programma en wie de derde presentator is.”

Dat is nog steeds niet rond, maar het nieuws over Jeroen ligt al op straat. “Ze konden het ontkennen omdat ik het in mijn vraag had over ‘in het najaar’ en het gaat dus om de periode ‘in het nieuwe jaar'”, aldus Victor.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet NPO 1 niet gewoon op zoek naar iemand met iets meer ambitie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen