Yvonne Coldeweijer heeft vreselijke massage-ervaring: ‘Zo stom’

Yvonne Coldeweijer heeft haar juice achter een betaalmuur gezet, maar wat brengt ze tegenwoordig op haar openbare kanaal? Ze deelt nu een verhaal over een horrormassage.

Yvonne Coldeweijer © Instagram

Het is ongekend in welk tempo de Instagram-pagina van Yvonne Coldeweijer is veranderd: het was jarenlang hét gevreesde kanaal waar je de meest pikante juice kon vinden, maar tegenwoordig brengt ze daar vooral ditjes en datjes over zichzelf. Zo brengt ze nu haar verhaal van een voor haar vreselijke massage-ervaring.

‘Het moet hard’

Wat deelt Yvonne met haar lezers? We zien haar een foto posten vanuit een massageruimte met daarbij de tekst: “Heeft Max voor me geboekt Best boyfriend ever!”

Eenmaal klaar met die massage, komt het stoom uit Yvonne’s oren. Ze plaatst een filmpje waarin ze zegt: “O my god, ik ben zo dom. Ik moet gewoon niet vergeten om voor een massage even te zeggen van: wil je mijn benen kort doen en mijn schouders en bovenrug en hals en en nek enzo lang? Want ik heb daar pijn. Het moet gewoon hard.”

‘Echt superdom’

Yvonne heeft dat nu nagelaten. “Als ik dat niet zeg, heb je dus de kans – net als vandaag, echt superdom van mezelf – dat ze dan beginnen en gewoon super een soort van gewoon je vel aanraken, weet je wel. Dat je na een tijdje denkt van: het was wel lekker, maar het is niet de bedoeling.”

“Het moet zeg maar pijn doen, want als het pijn doet, dan heb je de komende dagen een superchill gevoel, snap je? Ik weet niet of dit normaal is, maar ik kom zeg maar niet voor de ontspanning in het moment of voor erna. Dan betrap ik mezelf erop dat ze al een half uur met mijn benen bezig is. Ik heb daar niks mee.”

Stress in benen

Het masseren van benen is echt onzin, vindt Yvonne. “Zijn er mensen die zeg maar echt stress voelen en dat opslaan in hun benen? Ik denk echt na een half uur: dit is echt heel dom, ik had het moeten zeggen, want ik heb hier weinig aan.”

“Op een gegeven moment zei ik het en dat vind ik best wel helemaal niet leuk om te zeggen, maar ik moet dat echt zeggen, want anders ga ik echt met een huilend gevoel daar weg. En toen zei ik het en toen heeft ze keihard gebeukt op m’n schouders, dus uiteindelijk ben ik toch superhappy ermee, maar dan denk ik weer: o, dom.”

Vaste masseuse

De volgende keer gaat Yvonne voorafgaand aan een massage altijd aangeven hoe ze het graag wil. “Ik moet het wel gewoon even zeggen.”

Toch werd dat de vorige keer juist aan haar gevraagd, zegt ze. “Misschien moet ik ook gewoon een vaste masseuse zoeken ofzo.”

Hopelijk gaat het er achter de betaalmuur iets spannender aan toe…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de invloed van Yvonne Coldeweijer in een razend tempo afneemt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen