Leco van Zadelhoff verwijdert gemene sneer aan Angela de Jong

Leco van Zadelhoff heeft een gemene sneer aan het adres van Angela de Jong toch maar weer verwijderd van zijn Instagram-kanaal. “Doe die kerstballen eens uit je oren! Keep it classy!

Angela de Jong en Leco van Zadelhoff © RTL

AD-opperdiva Angela de Jong zat gisterenavond in de talkshow van Renze Klamer om te praten over de diskwalificatie van Joost Klein op het Eurovisie Songfestival. Ze ziet er op televisie steevast uit om door een ringetje te halen en in verband met het thema had ze haar kleurrijkste oorbellen uit de kast getrokken. Lelijk, vindt Leco van Zadelhoff.

Keep it classy

Leco, die altijd heel eng hysterisch doet over het uiterlijk van zijn muze Caroline Tensen (‘Instagram ontploft als ik haar heb aangekleed’), vindt het evident dat Angela geen kaas heeft gegeten van styling.

De BN’er-stylist besloot om nog tijdens de uitzending van Renze een lelijke sneer uit te delen aan dé grote ster van het AD. Hij schreef in zijn stories op Instagram: “Doe die kerstballen uit je oren… En dan hebben we het later over je kleding… Keep it classy, Angela de Jong…”

Heel lelijk

Het is opvallend dat juist Leco zo uithaalt naar Angela, omdat het zijn beroep is om vrouwen een zelfverzekerder gevoel te geven. Dat hij een vrouw die géén klant is vervolgens zo neerhaalt is natuurlijk gewoon niet chic. En dan heeft hij het zelf over ‘keep it classy’…

Kennelijk is Leco aangesproken op zijn gemene commentaar, want hij heeft zijn Instagram-story inmiddels weer verwijderd…

Leco zelf

Hoe zit het eigenlijk met de styling van Leco zelf? Een cirkeltje op zijn hoofd en het is net Po van de Teletubbies:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het lelijk van stylist Leco van Zadelhoff om een vrouw zo af te kraken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen