Valentijn Driessen blijkt zelfs met mooi weer kijkcijferkanon: ‘Wow’

Valentijn Driessen steekt er met kop en schouders bovenuit: hij is by far de belangrijkste tafelgast van Vandaag Inside geworden. “Hij scoort zelfs met mooi weer torenhoge cijfers!”

René van der Gijp en Valentijn Driessen © SBS

Kijkcijferautoriteit Tina Nijkamp heeft Valentijn Driessen aangewezen als de best scorende tafelgast van Vandaag Inside. Zijn chemie met de mannen van VI is uitermate goed en de nonchalance waarmee hij over steeds meer onderwerpen zijn mening ventileert slaat aan. Met name als het gaat over showbizzonderwerpen komt hij opvallend geestig uit de hoek.

‘Wauw!!’

Valentijn, die recentelijk bijvoorbeeld keihard heeft uitgehaald naar Gordon, zat gisterenavond wederom aan tafel bij VI en wat blijkt? Recordcijfers, ondanks mooi weer. “Dé grote winnaar van de dag en dus ook van prime time en de talkshows is VI”, schrijft Tina vandaag op haar analysekanaal.

Ze vervolgt: “Met, ondanks het mooie weer, ook de hoogste lineaire score voor VI van 2024 tot nu toe!!! 1.166.000 kijkers en 28,6 procent marktaandeel in de commerciële doelgroep 25 tot 54 jaar. Wauw!!!”

Zeer populair

Het komt voor een belangrijk deel door de cast, denkt Tina. “Tafelgast Valentijn Driessen blijkt opnieuw dus zeer populair. Bas Nijhuis maakt zijn naam als één van de populairste bargasten ook weer waar en Aran Bade scoort, net als de hele week al bij Boulevard, ook hier topcijfers. Een top line-up dus en topcijfers. Tijd voor taart.”

Over de hele avond gezien had alleen het Achtuurjournaal meer kijkers, namelijk 1,4 miljoen, maar álle andere tv-programma’s scoorden minder kijkers dan VI.

Plek drie

De hoge kijkcijfers van VI zullen er ook mee te maken hebben dat veel mensen wilden weten hoe de mannen van VI zouden reageren op de rel rond de Songfestival-diskwalificatie van Joost Klein. Om die reden zat Aran ook in de studio.

Aran had gisteren uiteraard ook weer een grote rol in de uitzending van RTL Boulevard. Dat programma was na het Journaal en VI de nummer drie van de dag met bijna 1,1 miljoen kijkers. “En maar liefst 47,6 procent in 25-54 jaar”, aldus Tina. “Aran staat dus op plek 2 en op plek 3. Vandaag is dus duidelijk de kijkcijferdag van Aran Bade.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen