‘Douwe Bob heeft agressieprobleem, niet alleen richting mannen’

Douwe Bob kan op veel begrip rekenen voor zijn woedeuitbarsting op straat na een aanrijding door een irritante flitsbezorger. Toch speelt er volgens Yvonne Coldeweijer meer dan we nu weten.

Douwe Bob © NPO, Instagram

De veelbesproken Douwe Bob (29) werd vlak voor het weekend aangehouden op straat omdat hij agressief werd en geen identiteitsbewijs kon tonen nadat hij was aangereden door een flitsbezorger. Hij kon in RTL Boulevard en Shownieuws op veel steun rekenen, omdat de bezorgknapen van Bas Smit en zijn conculega’s ongelooflijk irritant weggedrag vertonen.

Aanrijding

Yvonne Coldeweijer, die de primeur had van Douwe’s aanhouding, ergert zich ook aan die flitsbezorgers. Ze is desalniettemin toch erg kritisch over het gedrag van de zanger. Hij heeft zich buitensporiger gedragen dan tot nu toe bekend is in de media, aldus de juicekoningin.

Ze schrijft op haar juicekanaal: “Volgens de verkeersregelaar die betrokken was bij het incident is het verhaal wat Douwe heeft verteld niet helemaal de waarheid. Volgens hem klopt het inderdaad dat Douwe voor z’n voeten werd gereden door de flitsbezorger (héél irritant inderdaad), maar heeft Douwe die jongen daarna aangevallen.”

In elkaar slaan

Douwe’s ging wel heel erg ver, aldus Yvonne. “De verkeersregelaar moest Douwe letterlijk van de bezorger aftrekken, omdat Douwe zo agressief werd en de bezorger in elkaar wilde slaan. Daarom is de politie ook gebeld. Dat had Douwe even uit het filmpje weggelaten 😂 pisss.”

Ze vervolgt: “De politie gaf vorige week (toen ik belde) ook tussen neus en lippen aan dat het gedrag van ‘de man’ onhandelbaar was.”

Agressieprobleem

Yvonne stelt dat er achter het gedrag van Douwe een serieus agressieprobleem zit. “Dus super cute dat verhaal met die luiers halen, maar het is natuurlijk algemeen bekend dat Douwe Bob een agressieprobleempje heeft. Overigens niet alleen ten opzichte van mannen… Maar dat is wellicht een topic voor een andere keer.”

Met dat laatste zinspeelt Yvonne erop dat Douwe zich ook agressief gedraagt of heeft gedragen tegen vrouwen. Als Yvonne daar later meer over naar buiten zou brengen, dan zou dat hem zeer ernstige imagoschade kunnen opleveren. Daar weet iemand als Johnny de Mol inmiddels alles van.

Fragment

Douwe’s woedeuitbarsting op straat:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Douwe Bob nog een keertje naar het Songfestival?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen