Nienke Römer heeft minnares van broer nog niet ontmoet: ‘Nee!’

Je zal maar zo’n mafketel als broer hebben: Nienke Römer zit met kerst aan tafel met iemand die is veroordeeld voor het online misbruiken van jonge meisjes. Heeft ze zijn minnares al ontmoet?

Nienke en Thijs Römer © YouTube, NPO

Thijs Römer lijkt volgend jaar serieus de bak in te moeten nu hij is veroordeeld in een behoorlijke ranzige zedenzaak. De acteur gaat in hoger beroep, maar dat zou zomaar nóg slechter voor hem uit kunnen pakken. Hij moet het er deze kerst dus maar goed van nemen, want of hij volgend jaar een vrij man is met de feestdagen is nog maar zeer de vraag.

Goede steun

Wie er bij Thijs aan het kerstdiner zit? In elk geval zijn zus Nienke Römer en haar geliefde Frederik Brom, lijkt het. Zij heeft hem namelijk niet verstoten, bekent ze in de Weekend. “Wij, mijn gezin, maar ook mijn grote gezin met vader en broers en zo, zijn altijd een heel sterk gezin geweest. We hebben elkaar gelukkig allemaal, dat is heel fijn.”

De Weekend: “Ondanks alles ben je als zus dus wel een goede steun voor Thijs?”

Nienke: “Uiteraard.”

Ingewikkeld

Vindt ze het dan niet lastig dat Thijs door veel mensen nu als een soort griezel gezien wordt? “Uiteindelijk vind ik: familie is familie en uiteindelijk steun je elkaar. Dit soort situaties zijn ingewikkelde dingen en dan merk je hoe sterk je bent met elkaar of niet. En hoe stevig je basis is als gezin. We hebben gelukkig gemerkt dat die heel stevig is.”

Levert ze Thijs wel eens kritiek? “Nou, dat valt wel mee. Niet zo vaak nee. Dat is niet hoe wij met elkaar omgaan. Het is gewoon liefdevol, we hebben een goede band. We gaan elkaar niet de les lezen.”

Liefdevol

Een liefdevol gezin, wat fijn voor Thijs. Precies wat zijn jonge slachtoffers niet hadden en waar hij gebruik van maakte, zeg maar. Om te kotsen en dat komt nog bovenop zijn stiekeme vreemdgaan van Igone de Jongh. Zij heeft hem nu gedumpt en die minnares? Daar lijkt hij nu samen mee te zijn.

Thijs is laatst door een spion van Yvon weer hand in hand betrapt met die Noor de Groot. Hij heeft haar dus ontmoet toen Igone nog zijn vriendin was. Nienke: “Ja, dat schijnt, ik weet er allemaal niet zo gek veel van.”

Noor bij diner?

Mag minnares Noor ook aanschuiven bij het kerstdiner? Heeft ze haar al ontmoet? “Nee hoor.”

De Weekend: “Dus het is nog niet tot iets nieuws opgebloeid.”

Nienke: “Voor zover ik weet niet.”

Waardeloze spion.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen