Douwe Bob verbaasd dat Yvonne Coldeweijer nog nooit is geslagen

Douwe Bob is er verbaasd over dat Yvonne Coldeweijer, die regelmatig juice verspreidt over bekende Nederlanders, nog nooit ‘klappen heeft gehad’. Dat zegt de zanger op Facebook.

Douwe Bob en Yvonne Coldeweijer © NPO, RTL

Yvonne Coldeweijer vroeg zich aan het begin van de week af of Douwe Bob nog contact onderhoudt met al zijn pasgeboren kinderen en de moeders daarvan. Een aantal spionnen van haar viel het namelijk op dat de zanger vorige week niets heeft gepost over de eerste verjaardag van de dochter die hij met ex-scharrel Loes van Delft heeft.

Gezellige verjaardag

Het contact tussen Douwe en Loes verloopt volgens deze spionnen ‘niet echt vlekkeloos’. Loes reageerde snel op de geruchten door een verjaardagsfoto online te plaatsen waarop ze allebei te zien zijn met hun dochtertje. “Het was een gezellige verjaardag hoor Yv! 💋”, plaatste ze daarbij.

Er volgden daarna wat berichten in de showmedia dat Yvonne foutieve juice zou plaatsen. ‘Yvonne Coldeweijer valt door de mand met ‘juice’ over Douwe Bob’, kopte Metro bijvoorbeeld.

‘Sukkel van de Metro’

Yvonne stelt echter dat Loes zélf in haar omgeving rondbazuint dat het contact met Douwe niet goed verloopt. “Beste sukkel van de Metro, deze scharrel van Douwe Bob, die zonodig een kind van hem wilde, VERTELT DIT ZELF in haar omgeving”, schrijft ze. “Ze klaagt al maanden dat er nauwelijks contact meer met hem is.”

Ze vervolgt: “Van meerdere bronnen verneem ik al maanden dat het clasht tussen die twee. Zij had gehoopt om nog deel uit te maken van het leven van Douwe en nog ergens een happy family te spelen, maar hij wil niks met haar te maken hebben. Hij is meer bezig met zijn vriendin Anouk en hun kind samen.”

Klappen voor Yvonne

Het is ‘gelukkig’ dat Douwe op zijn dochters verjaardag kwam, schrijft Yvonne. “Maar daar is dan ook alles mee gezegd. Vraag anders even of hij nog contact heeft met z’n andere dochter?”

Het stoort Douwe ondertussen allemaal mateloos dat Yvonne zich zo met hem bemoeit. “Dat die meid nog nooit klappen heeft gehad verbaasd mij echt”, schrijft ene Sandra op Facebook.

Daarop antwoordt Douwe onomwonden: “Mij ook.”

Yvonne reageert: “Ik ken overigens wél een vrouw die klappen heeft gehad van jou. Nu jij weer.”

Facebook

De Facebook-reactie van Douwe:

Twitter

De rumoer over Yvonne’s juice over Douwe Bob:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen