Laurens Dassen wil graag aan BN’er-shows meedoen: ‘Jazeker’

Laurens Dassen, de politiek leider van Volt, zou het leuk vinden om mee te doen aan BN’er-programma’s als Expeditie Robinson en Maestro. “Jazeker, dat lijkt me geweldig.”

Laurens Dassen © NPO

Volt-leider Laurens Dassen is nu hartstikke druk met zijn politieke werk, maar als dat allemaal achter de rug is mogen de tv-productiebedrijven hem bellen. Hij zou het heerlijk vinden om mee te doen aan al die BN’er-shows op televisie. “Ik heb al meegedaan aan De Slimste Mens en daar kijk ik ook graag naar”, vertelt hij in de VARAgids.

Expeditie Robinson

Veel BN’er-shows zijn niet te combineren met het beroep van politicus, vervolgt Laurens. “Als politicus moet je niet aan programma’s als Expeditie Robinson en Wie is de Mol? meedoen. Ik ben geen entertainer. Laat ze over twintig jaar nog maar eens bellen.”

Zijn vriendin Britte: “Maar je zou het wel leuk vinden.”

‘Ik wil Maestro’

Laurens kan niet anders dan toegeven. “Jazeker, Peking Express en Maestro. Heerlijk met iemand al liftend de wereld doorkruisen. En met een paar slagen met je hand een heel orkest een kant op krijgen lijkt me ook geweldig!”

Wat kijkt hij beroepshalve? “Nieuwsuur en de talkshows zijn vaste prik, maar ik check wel altijd even de gasten. En op zondagavond kijken we uitgesteld Buitenhof en natuurlijk Boer Zoekt Vrouw.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Laurens Dassen een aansprekende politicus?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen