VI-royaltykenner Rick Evers hard gebasht: ’Stinkende zuiplap!’

Rick Evers, die af en toe opduikt als royaltykenner in de studio van Vandaag Inside, wordt héél hard gebasht door Marc van der Linden. Hij zet zijn collega neer als een soort stinkende zuiplap.

Marc van der Linden en Rick Evers © SBS

De bekende royaltykenner Marc van der Linden is al geruime tijd enorm van het padje af; dat is geen geheim. Begin vorig jaar werd hij gedumpt door het tijdschrift Weekend nadat hij een nacht in de cel had doorgebracht. Er spelen allemaal duistere zaakjes, die niet echt in de mainstream media worden belicht, omdat de royaltykenner psychisch kwetsbaar is.

‘Wat een onzin!’

Marcs leven lijkt tegenwoordig een beetje van leugens aan elkaar te hangen, bijvoorbeeld ook over de wijze waarop hij is afgevallen. De roddelrubriek RoddelPraat meldde vorige week dat Marc onlangs zou zijn weggestuurd uit het ziekenhuis na het verzoek om een ’tweede maagverkleining’, maar dat ontkent hij zelf.

De royaltykenner heeft, per ongeluk via het account van zijn vorige werkgever, laten weten op Facebook: “Wat een onzin weer. Geen tweede, want nooit een eerste gehad.”

‘Niet liegen!’

Zonder reden besluit collega-royaltykenner Rick Evers zich in de discussie te mengen. Hij schrijft op X: “Hoi Marc, je zit ‘per ongeluk’ nog steeds op de Facebook-pagina van je oude werkgever te posten. En niet liegen, je hebt het me zelf verteld toen je in Arnhem werd geopereerd.”

Kan het zijn dat Marc een woordspelletje speelt en dat het inderdaad geen maagverkleining betreft? Rick: “Oh oke. Een operatie in zijn buik die ervoor heeft gezorgd dat hij is afgevallen. Op 30/10/2015 als ik het goed zie in onze whatsappgeschiedenis :-).”

‘Je stinkt!’

Als Rick aanbiedt om ook nog te vertellen in welk ziekenhuis die behandeling heeft plaatsgevonden, is voor Marc de maat vol. Hij slaat terug, eveneens op X. “Er was ooit een receptionist bij Van der Valk in Houten, die zei álles te willen doen voor een baan bij mijn vroegere blad.”

Zo is de carrière van Rick begonnen, aldus Marc. “Ik heb hem die kans gegeven, maar nooit op enigerlei wijze op zijn aanbod ingegaan. Zelfs niet toen hij zich naakt aanbood in mijn slaapkamer.”

Frituurvet

Wilde Marc dan niet naar bed met zo’n jong ding als Rick? Nee. “Deze R.E. stonk namelijk heel erg naar frituurvet, géén lekkere lucht! Heb hem zijn carrière lang geholpen en verdedigd, maar sta nu kennelijk op zijn wraaklijst. Gelóóf hem niet. Golddigger, aaseter, verrader en totaal mislukt, deze Rick Evers. Geloof hem nooit.”

Maar… Wat deed Rick eigenlijk in de slaapkamer van Marc? “Ter info: Rick had zoveel gedronken dat hij van mij niet meer naar Liempde mocht rijden naar de inmiddels failliete snackbar van zijn ouders. En wat doe je dan? Dan bied je hem en partner Jelle logeerbed aan.”

Poeh poeh, nou nou. Een gemiddelde aflevering van The Crown is er niets bij…

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen