‘Monique Westenberg haalt zoontje van school, echt héél raar wijf’

Monique Westenberg en André Hazes jr. hebben hun 6-jarige zoontje Dré van school gehaald vanwege het conflict over zijn schoolverzuim, stelt Yvonne Coldeweijer. “Dit is een heel raar wijf.”

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Videoland

Veel BN’ers denken dat ze meer privileges hebben dan ‘gewone’ mensen, maar mede door de komst van de juicekanalen komen ze daar steeds minder vaak mee weg. Zo dreigen Monique Westenberg en André Hazes jr. nu zelfs een strafblad te krijgen, omdat ze hun zoontje zonder toestemming van school hebben gehaald om lekker naar Amerika te reizen.

Van school af

Ze lijken het allemaal niet zo serieus te nemen: de zitting van deze leerplichtzaak was in mei, maar André zegde de boel af omdat hij toen ook al in Amerika was. Het stelletje is ontzettend pissig omdat ze beweren dat ze mondeling toestemming hadden gekregen van de school, maar dat die daags voor hun reis werd ingetrokken.

Monique heeft nu besloten om mini-Dré helemaal van school te halen, onthult Yvonne Coldeweijer in De Juice Show. “Monique is zo boos over dat de school haar geen vrij heeft gegeven voor die situatie… Zij is zo boos dat ze nu dus dat jong van school heeft gehaald en naar een andere school stuurt.”

‘Heel erg zielig’

Yvonne vindt het sneu voor het zoontje van André en Monique. “Het is heel zielig want hij is al een keer eerder van klas gewisseld, hij heeft al geen stabiele thuisbaas… Papa is er niet, papa is er wel. What’s going on? En nu gaat hij dus weer wisselen van school. Het arme kind.”

Co-host Mark Koster vindt het belachelijk. “Hoe ontaard ben je dan? Je kind zit op school, komt op zo’n schoolplein… Weet je hoe belangrijk dit is? Dat ze een beetje naar de klas gaan, dat ze wat vriendjes en vriendinnetjes krijgen.”

Yvonne: “Dat is heel erg belangrijk.”

Mark: “En dan ben je dus alleen maar met jezelf bezig. En dat is die vrouw.”

Groot ego

Het is niet in het belang van het kind om hem van school te halen, vindt Mark. “Dat ze het kind van school haalt heeft met haar ego te maken.”

Yvonne: “Ja, exact. Dan spoor je gewoon niet.”

Mark: “Dus haar ego is dus belangrijker dan een stabiele thuisbasis.”

Yvonne: “Ja, maar dat wisten we al, hè Mark? Ja, dat wisten we al. Dat kon je al weten nadat je voor de tiende keer teruggaat bij de persoon die jou elke keer inwisselt.”

‘Raar wijf’

Mark is klaar met Monique. “Ik vind het een onverantwoordelijke moeder. Ja, sorry, dat klinkt een beetje CDA’erig. Nou jammer dan. Ik vind dat gewoon erg. Een ongelooflijk ontaarde moeder. Laat ik het gewoon maar zeggen. Hoe ze met die kinderen omgaat… En dat kind ook niet naar school laten gaan, zo van: ‘Ach ja, zo’n vakantietje.'”

Hij verzucht: “Die Monique, wat is dat voor raar wijf?”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen