Renze Klamer op de knieën voor Frank Masmeijer: ‘Wat een lafbek’

Renze Klamer heeft de eis van Frank Masmeijer om geen misdaadjournalist tegenover hem neer te zetten in zijn talkshow ingewilligd. “Ik snap echt niet dat hij daarin is meegegaan.”

Renze Klamer en Frank Masmeijer © RTL

Het zorgt voor ergernis dat media zoals de talkshow Renze op Zondag vooraan staan om Frank Masmeijer een podium te bieden, nu deze veroordeelde crimineel een muzikale carrière is begonnen. De oud-presentator was anderhalve week geleden te gast in het programma van Renze Klamer, waar hij uitgebreid de ruimte kreeg om zijn verhaal te doen.

Harde eis van Frank

Angela de Jong houdt er een nare bijsmaak aan over, met name omdat ze uit ‘zeer betrouwbare bron’ heeft gehoord dat Renze een belangrijke eis van Frank heeft ingewilligd om hem maar aan tafel te kunnen krijgen.

Ze onthult in haar AD Mediapodcast: “Frank Masmeijer heeft gewoon het trucje herhaald wat hij al ook een keer heeft geflikt bij Boulevard. Hij wilde namelijk niet samen met John van den Heuvel aan tafel. Dat was gewoon een harde eis van hem.”

‘Wat een lafbek!’

Het is een herhaling van zetten, aldus Angela. “Hij heeft ook al een keertje rechtsomkeert gemaakt toen hij bij Boulevard zou zijn, maar er toen achterkwam dat Peter R. de Vries daar was. Toen wilde hij ook de confrontatie niet meer aan. Wat een lafbek, hè?”

Dat Renze daarin is meegegaan, stelt Angela teleur. “Ik snap ook niet van het programma dat ze daar mee gegaan zijn. Dat had ik nooit gedaan. Dan had ik gezegd: ‘Dan kom je maar niet, doei. Zo belangrijk ben je niet, Frank Masmeijer.'”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Renze Klamer op de knieën voor Frank Masmeijer. Afkeurenswaardig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen