Henny Huisman vindt vrijlating Frank Masmeijer grove schande

Henny Huisman vindt het een grove schande dat oud-tv-presentator Frank Masmeijer vervroegd is vrijgelaten uit de gevangenis. “De boodschap van koning Willem-Alexander is misplaatst.”

Henny Huisman en Frank Masmeijer © NPO, RTL

Frank Masmeijer, voormalig tv-ster, werd een paar weken geleden vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis. Hem werd gratie verleend door koning Willem-Alexander. Hij is direct weer van het vrije leven gaan genieten. Zo dook hij onder meer op bij de concerten van André Rieu op het Vrijthof, waar hij nog voor wat onenigheid zorgde.

Henny kritisch

Volgens Henny Huisman is het een schande dat Frank vervroegd op vrije voeten is gesteld. Hij vindt het echt niet terecht. “Nee. Drugs… Het verslaafd maken van mensen valt bij mij verkeerd, en de boodschap van onze vorst is dus misplaatst”, zegt de televisiebekendheid in weekblad Story.

Jacques d’Ancona, die jarenlang de juryvoorzitter was in Henny’s tv-programma De Soundmixshow, is het daar niet mee eens. Hij vindt het wél terecht dat Frank is vrijgelaten. “Ja. Het is bij Koninklijk Besluit en wij zijn onkundig over de reden. En die reden zal er ongetwijfeld zijn.”

Bobbi boos

De Story heeft een heus prominentenpanel en ook een aantal andere BN’ers geven daarin hun mening over de vrijlating van Frank. Eén daarvan is Bobbi Eden. Zij zegt: “Dit valt niet uit te leggen. Dat zal ook de reden zijn waarom er geen uitleg is gegeven. Het stinkt aan alle kanten.”

En Ans Markus: “Het is een vreemde gang van zaken. En het recht moet zijn beloop hebben. Die anderhalf jaar had hij moeten uitzitten.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gaat de carrière van Henny Huisman net zo opleven als die van André van Duin?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen