Netelig: Jort Kelder vraagt Gijs Groenteman live op tv naar affaire

Ongemakkelijke televisie: Jort Kelder heeft zijn gastheer Gijs Groenteman gisteren live op televisie gewezen op de geruchten over zijn vermeende affaire met een mevrouw van de Volkskrant.

Gijs Groenteman en Jort Kelder © SBS

Jort Kelder was laatst flink geprikkeld te zien op televisie toen Art Rooijakkers hem bleef doorzagen over zijn aangeleerde kakkersaccent en zijn liefdesleven. En in een herhaling van zetten had Jort gisterenavond absolúút geen zin toen hij aan tafel zat in de matig bekeken talkshow Marcel & Gijs.

Zielig fragment

Op een gegeven moment rakelt gastheer Gijs Groenteman op: “Ik zag laatst een heel zielig fragment. Toen was je te gast bij Art Rooijakkers over dat je de liefde een soort van opgegeven hebt in je leven.”

Jort: “Is dat zo? Ik heb dat niet gezien eerlijk gezegd, maar ik heb het wel gehoord.”

Gijs: “Je weet toch dat je Art Rooijakkers ontmoet hebt? Hij was bij je over de vloer.”

Jort: “Dat was twee maanden geleden. Het was een koud voorjaar, in maart.”

Gijs: “Ja, praat er maar overheen, maar jij had de liefde opgegeven.”

Jort wijst op affaire

Gijs vraagt door: “Heb je de liefde opgegeven in je leven, Jort?”

Jort: “Nee, nou… Ik ben alleen, maar… Nou alleen, ik ben eigenlijk helemaal niet zo alleen.”

Gijs: “Want?”

Jort: “Want? Dit gaat je toch helemaal geen flikker aan, man! Ik heb helemaal geen zin hierover te praten!”

Dan haalt Jort terloops de geruchten over Gijs’ vermeende vreemdgaan aan: “Ik hoor dat jij de hele tijd van vrouwen switcht enzo. Ik zou wel eens willen weten hoe je dat doet dan.”

Gijs: “Ik moet er niet aan denken heel eerlijk gezegd, Jort. Maar, wat wou je zeggen?”

Jort: “Nee, ik wilde eigenlijk niks zeggen.”

Affaire met Jip?

Juicehyena Yvonne Coldeweijer bracht anderhalve maand geleden als bijvangst naar buiten dat Gijs een affaire zou hebben gehad met Volkskrant-beeldcolumniste Jip van den Toorn. Bijvangst, omdat haar juice éigenlijk ging over de ruzie tussen Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius. Hun breuk zou tot stand zijn gekomen door die affaire.

Vanwege het vermeende vreemdgaan zou Aaf namelijk tijdelijk zijn ingetrokken bij Marc-Marie, waarna ze onder één dak stomende ruzie kregen met elkaar. Nog altijd doen alle betrokkenen heel geheimzinnig over wat er gebeurd is: Marc-Marie werd zelfs pissig toen Eva Jinek hem in haar talkshow naar die breuk vroeg.

Update van Yvonne

Yvonne komt vandaag op haar juicekanaal overigens met een update over de vermeende affaire tussen Gijs en Jip. “Hahaha, Jip had nog een tijdje haar reacties op Insta uitgezet, omdat ze van alle kanten kritiek kreeg. Aaf en Gijs zijn nog samen en doen naar de buitenwereld toe net alsof er niks aan de hand is”, schrijft ze.

Ze vervolgt: “Het lijkt me wel dat er achter de schermen aan de relatie gewerkt wordt. Wat ik wel hoorde is dat Aaf nooit een hond mocht van Gijs en toen hij de affaire had gehad, zij dit gebruikte als leverage om de hond er doorheen te duwen. Maar dit zijn buurtroddels, pin me er niet op vast.”

Hondenroddel

Een spion van Yvonne over die hondenroddel:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen