Yvonne Coldeweijer is Stella Bergsma-moe: ‘Gediskwalificeerd!’

Yvonne Coldeweijer wordt dood- en doodmoe van VI-bedeltruus Stella Bergsma. De invitatieparasiet zorgt voor flink wat ergernis bij de juicehyena. “Ze wil er wel héél graag bij horen.”

Stella Bergsma en Yvonne Coldeweijer © SBS, YouTube

Meisjes die vragen worden overgeslagen: het is een uitdrukking die wordt gebruikt om jonge kinderen te leren om niet te inhalig of opdringerig te zijn. Het is niet duidelijk waar Stella Bergsma precies in de crèche heeft gezeten, maar zij heeft hier overduidelijk nog nooit van gehoord. Die is nu fulltime aan het klagen dat ze niet meer naar Vandaag Inside mag.

Yvonne doodmoe

Stella heeft het nu wel héél bont gemaakt: ze heeft op de radio geroepen dat ze heel graag vrienden wil zijn met de VI-mannen, maar dat ze zich vreselijk onveilig voelde in hun programma. En toen die uitspraken de media haalden, deed ze net alsof ze dat nooit gezegd heeft. Pas toen meerdere mensen haar op die leugen betrapten, kwam ze tot inkeer.

Juicehyena Yvonne Coldeweijer wordt dóódmoe van die vrouw. “Had ze ‘onveilig’ gezegd, werd ze daarna erop aangesproken dat ze dat had gezegd. Zei ze weer: ‘Ik heb NOOIT dat woord gezegd: onveilig.’ ‘Ja, maar het is opgenomen. Je hebt het gezegd in een podcast. Hier heb je het.’ ‘Nee hoor, nee, heb ik niet gezegd.'”

‘Ze is net een kindje’

Yvonne vindt Stella een beetje triest, geeft ze aan in haar podcast De Juice Show. Die meid is zó druk met waarom zij niet in VI mag komen. Alsof je een kindje bent dat niet op het feestje mag komen en ze zegt dit letterlijk zelf. Dat het zo heeft gevoeld, zo buitengesloten. En dan kan je dat zeggen en vinden – dat is al een ding – maar ze gáát maar door.”

Co-host Mark Koster: “Die vrouw is 50 jaar inmiddels, hè?”

Gediskwalificeerd?

Stella rechtvaardigt haar wens om bij VI aan te schuiven door te zeggen dat het programma meer vrouwen met een ‘sterke persoonlijkheid’ nodig zou hebben. Yvonne: “Ja, bedoel je daarmee jezelf? Want je bent gediskwalificeerd!”

En wat vindt Yvonne ervan dat ze zo graag vrienden wil zijn met het VI-trio? “Zo sad.”

Stockholmsyndroom

Mark: “Ken je die uitdrukking stockholmsyndroom? Eigenlijk lijdt zij daar aan. Zij lijdt aan het BN’er-stockholmsyndroom. Dus je wilt erbij horen, je wil eigenlijk geslagen worden en daar dan ook nog over zeuren.”

Yvonne: “Zij is gewoon iemand die héél graag erbij wil horen ofzo. En baalt waarom ze dan niet mag komen. Ik wil het gewoon niet eens meer over haar hebben. Dit is dus mijn punt. Dus die mensen gedragen zich zo en ik vind het zo vervelend dat ik het gewoon niet over wil hebben.”

Sapmoe

De laatste tijd is Yvonne sowieso een beetje sapmoe. Ze heeft vanwege de poepfoto van André Hazes jr. zelfs besloten om een paar dagen vrij te nemen:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen