Stella Bergsma boos: ‘Katja Schuurman géén afgelikte boterham’

Stella Bergsma is behoorlijk pissig over de kritiek die er wordt geuit op Katja Schuurman. Sommigen vinden dat ze niet genoeg afscheid neemt van Thijs Römer, de vader van hun dochter.

Katja Schuurman en Stella Bergsma © NPO, SBS

Het stoort Stella Bergsma mateloos dat Katja Schuurman überhaupt wordt aangesproken op het smerige wangedrag van Thijs Römer. “Ik wil even een lans breken voor onze lieve, mooie en eerlijke Katha Schuurman. Ik zie haar op internet gebasht worden omdat ze zegt dat ze Thijs als vader van haar dochter nooit zou laten vallen.”

Afgelikte boterham

Dat kun je niet maken tegenover Katja, vindt Stella. “Vooral op twitter zijn de oordelen weer eens niet van de lucht waarbij ze ook nog eens veelvuldig gesl*tshamed (afgelikte boterham etc.) wordt. Ik ben hier zo klaar mee. Ten eerste wat heeft haar seksualiteit ergens mee te maken?”

Ze vervolgt: “Ten tweede wij vrouwen trappen hier niet meer in hoor, een seksueel actieve man vieren en een vrouw verguizen. Flikker toch op! Ten derde: zij is niet schuldig aan het gedrag van haar ex-man. Ook al weet ik dat net als bij Jeroen Rietbergen men het liefst de vrouw door het slijk haalt.”

Nogal logisch

Stella begrijpt Katja volledig. “Dat Katja Thijs als vader van haar kind niet kan laten vallen is nogal logisch! Waarschijnlijk houdt ze ook nog gewoon van hem en wordt ze totaal verscheurd door deze gebeurtenissen. Het leven is gecompliceerd. Gevoel is niet zwart-wit. Deze vrouw verdient ons begrip en onze steun in plaats van laf en makkelijk geoordeel.”

Ze besluit: “Alsof iedereen die hier aan de zijlijn van staat alles altijd perfect doet in zijn leven, nooit twijfelt of in dubio is. Nooit worstelt met tegenstrijdige gevoelens. Bah moet ik me op mijn verjaardag nog gaan lopen opwinden. Hup Katja ♡♡♡. Heel veel sterkte voor jou en voor alle betrokkenen bij een zaak die geen winnaars kent.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen