Wilfred Genee negeert noodkreet Stella Bergsma: ‘Niet meer in VI’

Wilfred Genee negeert de noodkreet van Stella Bergsma, die blijft bidden en smeken om een nieuwe uitnodiging van Vandaag Inside. “Ze is helaas niet geschikt voor ons programma.”

Wilfred Genee en Stella Bergsma © SBS

Ze wil heel graag de powervrouw spelen, maar bidden en smeken om een uitnodiging van Vandaag Inside past daar totaal niet bij. Sterker nog: Stella Bergsma staat daardoor juist enorm voor schut. Ze is helemaal prima voor een rubriekje in de Libelle, maar de VI-droom kan ze maar beter laten varen.

Stella niet welkom

Wilfred Genee, de presentator van VI, is ook na Stella’s laatste smeekbede niet van plan om een uitnodiging te sturen. Hij hoopt dat het snel beter met haar gaat. “Ik vind Stella Bergsma een heel aardige vrouw die het veel te belangrijk vindt wat mensen van haar vinden”, zegt hij in de Nieuwe Revu.

De presentator vervolgt: “In haar pogingen om gezien en aardig gevonden te worden, heeft ze in mijn ogen de neiging om zichzelf enigszins te overschreeuwen. De zelfrelativering lijkt dan zoek. Dat maakt haar helaas niet zo geschikt voor ons programma. Maar wie ben ik?”

Zwarte dag

De VI-deur is dus definitief dicht voor Stella: een zwarte dag voor de schrijfster. Mischa Blok, de presentatrice van het programma waarin Stella haar laatste smeekbede deed, denkt dat Stella dit hoofdstuk moet sluiten. “Ik begrijp niet zo goed waarom ze daar nog steeds zo graag bij wil horen”, zegt ze in hetzelfde tijdschrift.

Mischa heeft een dubbel gevoel bij Stella. “Aan de ene kant roept ze dat ze haar eigen gang gaat, zich weinig wil aantrekken van wat andere mensen van haar vinden en kracht wil uitstralen, maar aan de andere kant verbaas ik me dat ze nog steeds bij dat clubje van Vandaag Inside wil horen.”

Kansloos

Een kansloze exercitie, denkt Mischa. “Ze wil het clubje veranderen. Dat lijkt erg naïef, want dat groepje is een voetbalkantine, die ga je niet veranderen en dat moet je ook niet willen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wilfred Genee wil Stella Bergsma niet meer in VI. Logisch?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen