Duncan Laurence wekt onrust met ‘dode ogen’: ‘Gaat het goed?’

Er wordt steeds meer gespeculeerd over het welzijn van Duncan Laurence. Hij verscheen gisteren voor de camera van RTL Boulevard en maakte een zeer vermoeide indruk. “Gaat het wel goed?”

Duncan Laurence © RTL, NPO / Duncan nu (links), Duncan in 2019 (rechts)

Duncan Laurence zorgt de laatste tijd voor flink wat speculaties, omdat zijn voorkomen in de afgelopen jaren heel erg is veranderd. Tijdens zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival zag hij er nog uit als een frisse knul, maar tegenwoordig lijkt hij op z’n minst behoorlijk vermoeid. Volgens critici als Angela de Jong komt hij erg zweverig en afwezig over.

Paddenstoelen

Er wordt zelfs gespeculeerd over drugsgebruik. Gerard Joling denkt dat Duncan aan de verdovende middelen zit en Evert Santegoeds sluit niet uit dat de Eurovisie-zanger aan de paddenstoelen zit.

De uitspraken van Gerard en Evert zijn natuurlijk met een knipoog bedoeld, maar de zorgen over Duncan zijn wel degelijk serieus. Mediajournalist Jef Willemsen van De Telegraaf legt op Twitter twee foto’s van de zanger naast elkaar: één uit 2019 en één van gisteren in RTL Boulevard.

‘Gaat het wel goed?’

Jef is oprecht bezorgd. “Rechts Duncan Laurence vlak voor de Songfestival-winst in 2019, links Duncan net bij RTL Boulevard. Er kan veel gebeuren in vier jaar en natuurlijk blijft niemand eeuwig jong en fris. Maar hopelijk gaat alles net zo goed met ‘m als hij zegt dat ’t gaat.”

Ene Toos zegt daarop: “Arcade vind ik nog steeds erg mooi, maar van Duncan heb ik echt een afknapper gekregen, zo gemaakt zo eng en steeds die enge borstkas van hem in beeld, hij is echt naast zijn pumps gaan lopen.”

Jef: “Hij heeft zichzelf in ieder geval opnieuw uitgevonden, laten we ’t daar op houden 😅”

‘Verschil is opvallend’

Ene Lianne schrikt van de ogen van Duncan. “Och jeetje, wat een dooie blik.”

Jef: “Ja. Ik leg niet graag de nadruk op iemands uiterlijk, maar het verschil in zo’n relatief korte tijd is op z’n minst opvallend.”

Lianne speculeert: “Het is dezelfde blik als Andre Hazes had vlak voordat hij in rehab ging. Zo zonde.”

Jef: “Ik hoor ’t je zeggen. #hopeforthebest.”

Tweet

De tweet van Jef:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het veranderde uiterlijk van Duncan Laurence op zijn minst opvallend?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen