‘Flauw dat media Rolf Sanchez niet mogen vragen naar break-up’

Rolf Sanchez vraagt de media om rust nu via Yvonne Coldeweijer is uitgelekt dat zijn relatie op de klippen is gelopen. En dat vindt Guido den Aantrekker flauw: “Een beetje jammer.”

Rolf Sanchez en Sophia Mason © Instagram

De 31-jarige Rolf Sanchez en zijn vriendinnetje Sophie Mason zijn na vier jaar uit elkaar. Het nieuws lekte gisteren uit via het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer. Zij berichtte: “Volgens een spion is de relatie voorbij. Het ging al een tijdje niet goed tussen Rolf Sanchez en Sophia Mason, maar sinds een maandje is de relatie schijnbaar over en uit.”

Rolf en Sophie uit elkaar

Rolf was er als de kippen bij om een eventuele geruchtenstroom te voorkomen: “Lieve allemaal. We vinden het nog moeilijk om er woorden aan te geven maar willen jullie via deze weg laten weten dat wij inderdaad niet meer samen zijn. We zijn heel erg liefdevol uit elkaar gegaan en hopen dan ook dat jullie onze privacy respecteren.”

Ze willen beiden geen media te woord staan over deze relatiebreuk. “We zullen verder geen reacties geven hier over en hopen dat jullie ons de rust gunnen om dit een plekje te geven.”

‘Geen reactie? Flauw!’

Guido den Aantrekker, baas van de Story, vindt dit flauw. “Ik vind het zelf altijd een beetje jammer. Als je wél heel uitgebreid vertelt als je relatie aan gaat en dat je zo happy bent, hartstikke leuk, dan is het ook best wel een keer leuk – nou, leuk is het woord niet – maar om als het een keer wat minder gaat, daar ook open over te vertellen.”

Hij vervolgt aan de desk van Shownieuws: “Maar dán is het meestal een Instagram-post en voor de rest mag niemand wat vragen.”

Donderslag

Collega Bart Ettekoven: “Dit komt toch als een soort van donderslag bij heldere hemel?”

Guido: “Enorm.”

Bart: “Waarom schrijft hij dan: ‘We zijn inderdaad uit elkaar.’ Daarmee suggereert hij dat er dus al geruchten gingen.”

Airen Mylene: “Ja, via de juice channels waren er al wat geruchten.”

Eh, juice channels? Yvonne Coldeweijer. Dat is hetzelfde als ‘via de tv-programma’s’ roepen als iets bij Shownieuws vandaan komt.

Huis gekocht

Ook Guido geeft Yvonne op geen enkel moment credits, maar herkauwt wel wat er precies allemaal op haar juicekanaal staat, bijvoorbeeld over het huis dat Rolf en Sophia hebben gekocht. “Het vervelende is dat zij vorig jaar samen een huis hebben gekocht in Nederhorst den Berg voor 1,4 miljoen euro.”

Hij vervolgt: “Wat gaat daarmee gebeuren? Dat kunnen we ze dus helaas ook niet vragen. Blijft een van hen er wonen of gaan ze het verkopen? Noem maar op.”

Intrekken bij André?

Het is nog maar de vraag hoe ze dit gaan oplossen, aldus Guido. “Ik weet in elk geval dat Rolf een heel goede vriend is van André Hazes en die heeft net een nieuw huis in Wilnis. Daar staan nog een paar kamers leeg, dus misschien kan hij daar voorlopig gaan wonen.”

Ook een grap van Yvonne over het feit dat Sophie tijdens haar break-up de bewegingscoach van Mia & Dion was, wordt door Guido dunnetjes nagedaan. “We hebben allemaal kunnen zien dat dat er niet heel dynamisch uitzag.”

Juice

Break-up-juice in drie stappen:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen