Rolf Sanchez zet nieuw slot in voordeur na enorme mediablunder

Rolf Sanchez laat een nieuw slot in zijn voordeur zetten na het begaan van een enorme mediablunder. De zanger is hierop gewezen door John van den Heuvel, de misdaadjournalist van RTL Boulevard.

Rolf Sanchez en John van den Heuvel © RTL

De 31-jarige Rolf Sanchez en zijn vriendin hebben een vrijstaand huis gekocht en dat willen ze graag etaleren aan de rest van de wereld. Hij plaatste gisteren daarom een driedelige fotoreportage op zijn Instagram-pagina. Daaronder staat het bol van het BN’er-geslijm van usual suspects als Bas Smit, Samantha Steenwijk en Sarah van Soelen.

Nieuwe sleutel

Op één van die foto’s liet Rolf haarscherp de sleutel van zijn gloednieuwe voordeur zien. De contouren van de sleutel waren door de zwarte achtergrond van de voordeur zeer duidelijk zichtbaar.

Het kwam gisteren ter sprake in de uitzending van RTL Boulevard. “John, we zagen die foto net eventjes van die ene BN’er die zijn foto prominent laat zien. Dat kan ook gevaarlijk zijn potentieel toch?”, aldus presentator Lex Uiting.

Rolf gebeld

Ja, beaamt John. “Nou, die foto hebben wij nu geblurd, maar die stond vrij snel op zijn socials en dan kunnen sleutelexperts op basis van zo’n foto zo’n sleutel namaken en op die manier eigenlijk onrechtmatig illegaal zijn huis binnendringen.”

John heeft Rolf gewaarschuwd. “Ik heb Rolf net voor de uitzending even gebeld van: ‘Joh, haal die foto alsjeblieft weg of zet er een andere foto neer, want dit is niet zo slim.’ Hij schrok er zó van dat hij zei: ‘Ik ga meteen een ander slot op mijn huis laten zetten.’ Ik denk dat hij net op tijd gewaarschuwd is.”

Instagram

De driedelige fotoreportage van Rolf is inmiddels een tweedelige geworden:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rolf Sanchez maakt een hele fotoreportage om te laten zien hoe hij een vrijstaand huis heeft gekocht. Narcistisch?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen