Nick Schilder met Rolf Sanchez op rode loper: ‘Wil niet met Simon’

Nick Schilder en Simon Keizer zijn apart van elkaar verschenen op de rode loper van het Vrienden van Amstel Live-concert. “Je kunt ervan vinden wat je wil, maar dat valt mij wel op.”

Nick Schilder en Rolf Sanchez © RTL

Nick & Simon staan dit jaar voor het laatst samen op het podium bij de Vrienden van Amstel Live-concerten. De heren stoppen immers als muzikaal duo en hopen dat ze volgend jaar afzonderlijk van elkaar welkom zijn. “Omdat we wel allebei muzikaal actief blijven, zoals het er nu naar uitziet”, aldus Nick.

Nick en Rolf

Opvallend genoeg verschenen Nick & Simon gisteren niet samen op de rode loper. Nick verscheen wel voor de camera van RTL Boulevard, maar dan met Rolf Sanchez aan zijn zijde. “Ik ben wel van plan om dit jaar te gaan touren en een album uit te brengen als alles meezit.”

Laat hij die muziek al horen aan zijn muzikale collega’s? Nee. “Ik weet hoe kritisch en professioneel Rolf is, dus dan wil ik echt een optimaal product hebben. Ik ga nu niet een beetje heel prille pennenvruchten aan allerlei collega’s laten horen, dat ga ik niet doen.”

Niet met Simon

RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade, die heilig gelooft in de ruzietheorie, vindt het opvallend dat Nick & Simon niet samen over de rode loper willen paraderen. “Nick stond niet op de loper sámen met Simon. Dat gaat allemaal apart van elkaar. Je kunt ervan vinden wat je wil, maar dat valt mij op. Ze doen samen geen interviews.”

Alleen op het podium staan ze nog samen, aldus Aran. “Nick zei nog: ‘Ik heb speciaal eten bij me, een soort prepvoeding’, want hij wil heel erg op zijn voeding en lichaam letten. Gelukkig voor Simon dat hij dat niet meer hoeft te delen.”

Solocarrière

Wat vindt Aran van Nicks verwachting dat ze volgend jaar allebei solo op het podium zullen staan bij het Vrienden van Amstel-concert?

“Als je het mij vraagt denk ik dat die solocarrière van Nick wel kan gaan lukken. Ik vind hem echt wel de muzikale van de twee. Meer muzikaal dan Simon om zelfstandig een album uit te gaan brengen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen