Rob Kemps uitgescholden voor narcist: ‘Wolf in schaapskleren!’

Rob Kemps heeft het echt he-le-maal verbruid bij Yvonne Coldeweijer. Een tijdje geleden, tijdens de rel over zijn geschreeuw achter de schermen, nam ze het nog voor hem op. Maar dat is nu voorbij.

Rob Kemps © BNNVARA

Yvonne Coldeweijer heeft vorige week onthuld dat Rob Kemps zijn geliefde en hun twee piepjonge kinderen in de steek heeft gelaten om er met zijn achtergronddanseres vandoor te gaan. Dat eerste heeft hij bevestigd, over dat tweede zwijgt hij. En dat zegt natuurlijk genoeg. Het maakt de entertainer alles behalve geliefd bij het grote publiek.

‘Gewoon een narcist’

Na flinke sneren van Jan Uriot en Angela de Jong, doet Yvonne er nog een schepje bovenop in haar podcast De Juice Show. “Eigenlijk heb ik me er al heel snel bij neergelegd dat het gewoon weer een narcist is. Ik kan gewoon heel flexibel en snel schakelen. Ik dacht serieus dat hij wel op het lijstje stond van betrouwbare BN’ers. Echt, ik zweer het.”

Tijdens de rel over Robs geschreeuw achter de schermen nam Yvonne het nog voor hem op door te wijzen op alle positieve reacties die ze over hem binnenkreeg. “Ik heb hem verkeerd ingeschat. Ja, completely.”

‘Serial cheater’

Yvonne is he-le-maal klaar met Rob. “Nu blijkt dat hij gewoon een serial cheater is. Die vriendin heeft het uitgemaakt omdat ze het gewoon niet meer trok dat hij cóntinu vreemdgaat. Wie zet nou z’n man op straat als je een baby hebt van acht maanden? Dat doe je niet zomaar.”

Ze vervolgt: “En ik wil even zeggen, hè, tegen de mensen in mijn DM zeggen: ‘Wie zegt dat het door hem komt? Misschien is zij wel met de melkboer gegaan!’ Ik zég je toch dat het door hem komt? Hij doet dit! Hij is een cheater!”

Wolf in schaapskleren

Rob hoeft nu nooit meer op de sympathie van Yvonne te rekenen. “Ik ben klaar met Rob Kemps. Klaar mee! Weg ermee. Dit is dus fake. Ik heb liever dan iemand die meteen vanaf moment één een eikel blijkt te zijn dan iemand die acteert dat hij wel heel erg leuk is, terwijl hij het helemaal niet is. Nee hoor, ik ben er klaar mee. Klaar mee!”

“Wolf in schaapskleren. Geen zin in, dág Rob!”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen