Gordon-criticaster staat perplex: ‘Hoe oud is die man nu eigenlijk?!’

Gordon wekt flink wat onbegrip bij Lars Duursma, de man die het debat over ‘downtertainment’ heeft aangezwengeld. “Ik dacht, hoe oud ben jij? Nou, ik heb het even opgezocht: 54.”

Gordon en Lars Duursma © RTL, SBS

SBS 6-ster Gordon kan het bloed van Lars Duursma wel drinken. De debatdeskundige heeft namelijk de discussie over downprogramma’s op televisie aangezwengeld. Aanvankelijk reageerde Gordon heel erg sportief, maar toen de bom dankzij Arjen Lubach pas écht ontplofte vond hij de kritiek op zijn tv-show Down the Road toch niet zo fijn meer.

Grinniken om Gordon

Gordon heeft heel erg woest gereageerd en dat is hem op flink wat kritiek komen te staan. Volgens Johan Derksen is de entertainer compleet verbitterd en het Privé-kamp vraagt zich af waar hij mee bezig is. Ondertussen overweegt SBS 6 om te stoppen met Down the Road en dat maakt de zanger alleen maar bozer.

Het is ongelooflijk hoe slecht het incasseringsvermogen is van deze meneer, zegt Lars in zijn podcast De Communicado’s. “Gordon gaat niet zo lekker om met kritiek, want wij hebben kritiek gehad op hem en op een aantal momenten heeft hij daarop gereageerd. Ik moest echt grinniken.”

‘Hoe oud ben jij?’

Vooral de Instagram-post waarin Gordon helemaal losging en Özcan Akyol bijvoorbeeld ‘Kneus’ noemde in plaats van Eus was hilarisch, vindt Lars. “Ik zag die post van Gordon en ik dacht echt: wat is hier aan de hand? Hij was echt woedend. Ik dacht: hoe oud ben jij? Nou, ik heb het even opgezocht: 54.”

Co-host Victor Vlam: “We hebben hem eerst nog wel geprezen voor het feit dat hij zo diplomatiek was bij zijn eerste reactie op jou. Nou, van die diplomatieke houding, daar is niks meer van over.”

‘Luister ernaar!’

Het is zwak dat Gordon kritiek niet kan kanaliseren, vindt Lars. “Hij gaat niet om met de kritiek. En dat is het punt natuurlijk, want je hoeft het er niet mee eens te zijn, maar luister ernaar, probeer er wat mee te doen. En het enige wat Gordon doet is wild om zich heen slaan.”

Lars’ laatste restje sympathie voor Gordon is verdwenen. “In het begin had ik misschien ook wel medelijden met Gordon, want ja, misschien probeert hij het, ook al doet hij heel veel dingen op een domme manier, wel vanuit de juiste intenties.”

‘Klaar met Gordon’

Dat gevoel van medelijden is nu weg. “Nu hij zo wild om zich heen begint te slaan ben ik stiekem ook wel extra… Nou, blij is misschien niet het woord, maar dat het programma nu ook maar gewoon mag stopen. Klaar met Gordon en dit soort programma’s!”

En dan wordt het voor Gordon weer zoeken naar de volgende flop, sneert Victor. “Het zijn er 16 inmiddels. We hebben het laatste geteld in de podcast.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Gordon het gedrag van een 54-jarige vertoont?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen