Gordon verliest steeds meer begrip: ‘Waar is die man mee bezig?!’

Gordon zorgt met zijn aanhoudende woedeuitbarstingen voor steeds meer onbegrip bij Jordi Versteegden en Evert Santegoeds, de showjournalisten van De Telegraaf. “Waar is hij mee bezig?!”

Gordon © MAX

Het is geen geheim dat Gordon het lastig vindt om met kritiek om te gaan. Ditmaal is de SBS 6-ster helemaal over de rooie gegaan vanwege de kritiek op zijn programma Down the Road. Hij heeft keihard uitgehaald naar onder anderen Arjen Lubach, Johan Derksen, Angela de Jong en Özcan Akyol.

‘Waar is hij mee bezig?’

Jordi Versteegden, entertainmentverslaggever van De Telegraaf, vindt het ongelooflijk. “Een week in de showbizz is er geen zonder dat Gordon natuurlijk geklaagd heeft. Nu weer op Instagram, waar hij naar alles en iedereen uithaalt. Waar is die man toch mee bezig?”, zegt hij in de podcast Strikt Privé.

Collega Evert Santegoeds: “Man, man, man, man. Het is echt niet meer te doen met die man. Hij gaat op wereldreis, maar hij is sneller terug dan van een normale vakantie. Hahahahaha. Hij maakt niks af, behalve zijn tegenstanders. Het is Gordon.”

Lachen om VI

De mannen van Vandaag Inside hebben Gordon volledig door de mangel gehaald. Zij stellen dat hun collega gewoon een patiënt is. Evert: “Bij VI waren ze er ook wel klaar mee, hè? Ik moest er wel om lachen, van: hij is prima, zolang hij maar in Dubai zit en geen liedjes zingt. Hahaha.”

Jordi: “Wat moet je er nog over zeggen? Ik zou Gordon eigenlijk heel graag een keer een knuffel willen geven en zeggen: laat het toch gaan, jongen. Het hoort toch bij het vak van een BN’er dat je ook af en toe kritiek krijgt.”

Slecht in incasseren

Evert vindt Gordon hypocriet. “Hij heeft zelf altijd de mond vol over en tegen iedereen. Hij heeft ook nog eens een column gehad bij ons en toen moest ik hem echt regelmatig afremmen als hij mensen de les ging lezen, jongen. Van: de mensen zouden dat over jou zo schrijven. Dat is vaak zo. Paul de Leeuw is ook niet het sterkst in incasseren bijvoorbeeld.”

Hij vervolgt: “Dat zijn mensen met het hart op de tong die er moeite mee hebben als ze zelf iets te verduren krijgen. Natuurlijk lijkt de hele wereld tegen Gordon, maar ja, dan moet hij zich eens afvragen hoe dat komt. Vroeger had hij de gunfactor van jewelste en dat is redelijk als sneeuw voor de zon verdwenen, hè? Dat gaat hard in Dubai.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u Gordon en zijn woedeuitbarstingen een beetje beu?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen