Simon Keizer verder in het nauw, ook Boulevard hint op wangedrag

Simon Keizer raakt steeds verder in het nauw. Na de juicekanalen richt nu ook een traditioneel showmedium zijn pijlen op de volkszanger, namelijk RTL Boulevard. “Er zijn veel mensen gekwetst.”

Simon Keizer en Nick Schilder © RTL

Het is medio juni als Simon Keizer voor het eerst beschuldigd wordt van wangedrag in zijn privéleven. Het juicekanaal Juice Channel beschuldigde hem toen van Waylon-achtige praktijken. “Hij heeft een minikantoortje, een mancave, waar hij maar al te graag dames over de vloer laat komen”, klonk het.

‘Walgelijke Simon’

Simon werd anderhalve maand later, eind juli, wéér aangepakt door de juicekanalen. Die hadden nieuwe informatie waaruit zou blijken dat hij zijn vriendin Annemarie al járen zou bedriegen en dat hij bovendien heel erg slecht over haar zou praten. Het leidde tot woeste reacties op de Instagram-pagina van Simon. “Walgelijk persoon!”

Merkwaardig genoeg volgt het nieuws over de breuk tussen Nick & Simon vlak na het nieuws over het vermeende wangedrag van Simon. Yvonne Coldeweijer stelt dat Nick niet meer geassocieerd wil worden met het wangedrag van Simon. Ze werden daar maandag naar gevraagd in de talkshow van Eva Jinek, maar daar ontkenden de heren.

Boulevard valt aan

Voor het eerst hint nu ook een traditioneel showmedium erop dat Simon zich zou hebben misdragen. Aran Bade, showkenner van RTL Boulevard, is behoorlijk zeker van zijn zaak. “Het was een heel ongemakkelijk gesprek bij Eva Jinek. Ik vond het een toneelstukje”, zei hij gisterenavond aan de desk van de showrubriek.

Het is allemaal ingestudeerd, meent Aran. “Daar aan die koffietafel in Volendam hebben ze gewoon gezegd: ‘Simon, jij hebt problemen, waarschijnlijk in de privékwestie, Nick is daar boos over, ga jij het maar oplossen en ga jij maar zeggen dat je de schuld op je neemt.’”

Vreemdgaan

Aran laat vallen dat Simon heel veel mensen zou hebben gekwetst in zijn privéleven. “Wat er nou gebeurd is willen we allemaal weten. Er gaan heel veel verhalen over vermeend vreemdgaan van Simon. Er zijn heel veel mensen gekwetst, ook binnen de familie, horen we, dus het is gewoon een lijdensweg.”

Verdere details hield Aran voor zich, maar het is duidelijk dat ook RTL Boulevard dus over de nodige juice beschikt. Spelen Nick en Simon dan echt zó goed toneel? “Ze kunnen dit zo goed. Ze zijn echt getraind en kunnen heel authentiek en losjes een verhaal vertellen wat ze van tevoren hebben afgesproken.”

Toneelspel

Ook tv-advocate Clarice Stenger gelooft Nick & Simon niet. “Je ziet dat er iets is. Dan komt er een verhaal en dan denk je: ik geloof het niet. Je zit echt naar iets te kijken wat niet echt is. Simon zit echt een verhaal te bedenken. Die is ook zenuwachtig volgens mij”, zegt ze in Boulevard.

René van der Gijp vindt Simon een engerd, laat hij weten in Vandaag Inside. “Simon vind ik net het kleine broertje van Antoine Bodar. Dan zit hij daar met dat hemdje helemaal dicht zo. Ik vind het een beetje een zijige zak hoor. Ze ontvolgen elkaar ook, daar is toch veel meer aan de hand?”

En Özcan Akyol in VI: “Die met die baard (Nick, red.) is echt boos.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen