Halina Reijn wéér afgekraakt door Rob Goossens: ‘Carice knapper!’

Halina Reijn is wederom afgekraakt door haar vaste basher Rob Goossens. Hij vindt dat ze qua schoonheid diep in de schaduw staat van haar goede vriendin Carice van Houten. “Tien keer knapper!”

Halina Reijn en Carice van Houten © RTL

Rob Goossens heeft een gruwelijke hekel aan Halina Reijn. Het gaat zelfs zo ver dat hij haar haat. De actrice schrok vorige maand heel erg van zijn haatuiting en gaf aan dat zo’n uitspraak heel hard bij haar binnen komt. Janine Abbring koos de kant van Halina, maar Rob weigerde excuses aan te bieden. Hij vindt haar gewoon heel irritant.

Rob blijft uithalen

Het lijkt erop dat Rob nog lang niet van plan is om te stoppen met het bashen van Halina. Ze was woensdag aanwezig bij de Amsterdamse première van de door haar geregisseerde film Bodies Bodies Bodies en verscheen op de rode loper met haar goede vriendin Carice van Houten

Rob gisterenavond in RTL Boulevard: “Waar we het ook niet over hebben is dat Carice tien keer zo knap is als de vrouw die naast haar staat en toevallig de regisseur van de film is, dus wat dat betreft was het ook een soort van vriendendienst.”

Als zijn collega’s hem tot de orde roepen, zegt Rob: “Ik dacht: ik zeg wat aardigs over Carice.”

Opvallend

Het is overigens wel opvallend dat Rob zijn kritiek plotseling voor zich houdt als Halina daadwerkelijk iets terug kan zeggen. De actrice zat eergisteren namelijk met een liveverbinding in RTL Boulevard en toen hield Rob zijn mond.

Rob is overigens niet de enige tv-persoonlijkheid die zich enorm stoort aan Halina. Zo zei Johan Derksen gisteren in Vandaag Inside: “Ik hoop dat ze slaagt in Amerika. Dan zijn wij tenminste van haar af. Die twee dames hangen altijd zo de filmster uit, vind ik.”

Lelijke outfit

Het is overigens niet Halina, maar Carice die het de afgelopen dagen het meest moet ontgelden. Ze droeg namelijk een verschrikkelijke outfit naar de première. “Misschien is het wel een publiciteitsstunt”, legt Miljuschka Witzenhausen uit in Boulevard.

Ze vervolgt: “Wij hebben het er nu allemaal over, straks heeft Getty Images het ook en die zegt dan: ‘What’s going on?!’ Dan heeft heel Hollywood het erover en dan zegt iedereen: ‘Waarom was ze zo op de première?’ Dan zegt iedereen: ‘Welke première?’ ‘Nou, van Bodies Bodies Bodies!’”

Première

Beelden van de première:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen