Carice van Houten verbijstert kijkers met bizarre look: ‘Wat is dit?’

Carice van Houten verbijstert de mensen in het land met haar outfit op de rode loper van de Halina Reijn-film Bodies Bodies Bodies. “Mijn God, noemen ze dit tegenwoordig hip?!”

Carice van Houten en Halina Reijn © SBS 6

Halina Reijn heeft een nieuwe film gemaakt, Bodies Bodies Bodies, en gisteren was de première in Amsterdam. Ze werd vergezeld door haar boezemvriendin Carice van Houten, die erbij liep als een wandelende zuurstok. Versierd met een pilotenbril en een oversized pet wekt Carice enorm veel verbazing bij de mensen in het land.

‘Wat zonde!’

Tante Pieps zag Halina en Carice gisterenavond voorbijkomen in de uitzending van Shownieuws en sloeg steil achterover. “Dacht dat het een wassenbeeld was van Michael Jackson, blijkt het Carice van Houten te zijn…”

Cameron maakt zich ernstige zorgen. “What the f*ck is er gebeurd met Carice van Houten? Mijn God, noemen ze dit tegenwoordig hip?”

Henk: “Ze lijkt wel een clown uit het circus.”

En Paula: “Oh jemig, wat zonde.”

Evert in shock

Privé-baas Evert Santegoeds heeft in zijn lange carrière al een hoop gezien, maar zelfs bij het aanschouwen van deze beelden moest hij even met zijn ogen knipperen. “Heeft iemand gevraagd wat er is met Carice van Houten of niet?”, zegt hij in de showrubriek.

Collega Tooske Ragas: “Schrik je hiervan?”

William Rutten sarcastisch: “Die is hip!”

Evert: “Ze ziet eruit als LaToya Jackson!”

Annie

Yvonne Coldeweijer heeft niet alleen verstand van juice, maar ook van mode en denkt dat Carice hier de plank volledig misslaat. Dit is gewoon gênant voor Halina, vindt ze. “Ze had haar opgegraven oudtante meegenomen 😂.”

Ze vindt dat Carice in haar outfit heel erg lijkt op het beroemde filmmeisje Annie. “Outfitje hoor Carice 🤣.”

Foto

Nog meer Carice:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen