‘Bridget Maasland, je bent een afgedankt poppetje, get over it!’

Bridget Maasland krijgt wederom een flinke draai om haar oren vanwege haar bemoeienis met de Hazes-familieruzie. Na Evert Santegoeds krijgt ze nu Yvonne Coldeweijer over zich heen.

Bridget Maasland © RTL

De keiharde aanval van Rachel Hazes op haar bloedeigen dochter Roxeanne is slechts door een handjevol BN’ers gesteund. Een van die sterren is RTL Boulevard-presentatrice Bridget Maasland, de voormalig schoondochter van Rachel. Zij heeft een hartje geplaatst bij de post waarin Rachel keihard uithaalt naar haar dochter.

Bridget krijgt kritiek

Het is onbegrijpelijk waarom Bridget denkt zich hiermee te moeten bemoeien, vindt Privé-baas Evert Santegoeds. “Dan denk ik: mens, waar bemoei jij je nou weer mee? Heb je jezelf nog niet genoeg voor schut gezet met die relatie met Dreetje? Al die exen die dan weer partij kiezen voor Rachel… Dan denk ik: o, o, o”, riep hij van de week.

Ook hazoloog Yvonne Coldeweijer laat nu van zich horen. Zij deelt de mening van Evert over de bemoeizucht van Bridget. Het zou een goed idee zijn als Bridget zich hier lekker buiten houdt, aldus de juicekoningin.

Afgedankt poppetje

Yvonne is in haar podcast De Juice Show keihard voor Bridget. “Bridget, turn the page. Get over it! Ik denk dat zij nog steeds vriendinnen wil blijven met Rachel. I don’t know why! Het is raar.”

Bridget is niet de enige ex van André Hazes jr. die haar steun uitspreekt aan Rachel, want Sarah van Soelen doet precies hetzelfde. Yvonne: “Het voelt een beetje als de afgedankte poppetjes van André die heel desperate nog steeds in het leven van André willen blijven. Zo voelt het een beetje voor mij.”

‘Eng wijf’

Het is evident dat Rachel de kwade genius is in dit verhaal, aldus Yvonne. “Wat een eng wijf is dat, hé! Zij is een narcist. Elk empathisch mens kijkt daar toch naar en denkt: die vrouw is niet goed? Dat is toch een narcist die vrouw? Dan gaat ze in de media roepen dat het wel een beetje kinderlijke fantasie zou zijn geweest [van Rox]. Nou, dat vind ik zo naar!”

André heeft in een lange reactie laten weten dat hij zijn moeder volledig steunt, maar volgens Yvonne is dit allemaal geregisseerd door Rachel. “Dat heeft Rachel natuurlijk getypt.”

95 procent

Yvonne merkt dat de steun voor Roxeanne gigantisch is. “Het is voor mij heel obvious dat 95 procent van Nederland voor Rox is.”

Bij de resterende vijf procent hoort in elk geval Story-baas Guido den Aantrekker. Hij steunt de aanval van Rachel op haar dochter. Walgelijk, vindt Yvonne dat. “Wat is dat een galbak zeg.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen