Roxeanne Hazes keihard aangevallen door Story: ‘Zo smerig!’

Roxeanne Hazes wordt op een genadeloze wijze aangevallen door de Story, het entertainmentblad van Rachel Hazes-bestie Guido den Aantrekker. “Ze loog altijd al en doet dat nog steeds!”

Roxeanne Hazes © AvroTros, Story

Eigenlijk is Roxeanne het enige Hazes-lid dat nooit uit de school klapt over familiezaken, maar in Beste Zangers kon ze er vorige week niet omheen. De zangeres werd gevraagd waarom haar vriend mee was naar de opnames en deelde daarom haar zielenroerselen. Ze heeft naar eigen zeggen verlatingsangst omdat ze in haar jeugd alleen is gelaten door Rachel.

Roxeanne kapotgemaakt

Met kritiek op haar moederschap kan Rachel kennelijk niet omgaan, want in plaats van de hand in eigen boezem te steken, begon ze samen met André een georganiseerde media-aanval op haar dochter. Het lijkt erop dat nu ook bondgenoot Story is ingezet, het tijdschrift van Rachels boezemvriend Guido den Aantrekker.

Guido trok de uitspraken van Roxeanne vlak na de uitzending van Beste Zangers al direct in twijfel aan de desk van Shownieuws en doet daar nu een schepje bovenop. Roxeanne staat vandaag namelijk groot op de cover van de nieuwste Story met daarbij de headline: ‘Roxeanne loog altijd al… en doet dat nog steeds!’

‘Ik ben woest’

De Story citeert hier ene Joop Kruis, die volgens het blad tientallen jaren een van de beste vrienden van wijlen André Hazes senior is geweest. “Ik ben nog steeds woest over wat Roxeanne over haar moeder heeft gezegd”, roept hij. “Roxeanne heeft daar keihard gelogen.”

Roxeanne is een soort pathologisch leugenaar, zegt Joop min of meer. “Rox heeft eigenlijk altijd gelogen. Als klein meisje al en ook in haar tienerjaren. Roxeanne weet wat ik allemaal over haar weet. Ik ga die vuile was niet buiten hangen.”

Ook Edwin spreekt

Deze meneer Joop vult flink wat Story-pagina’s met dirt over Roxeanne. Het is allemaal te lezen in de nieuwste editie van het tijdschrift, die sinds vandaag in de winkels ligt.

Ook Story-fotograaf Edwin Smulders, de bevriende huispaparazzo van de Hazesjes, wordt ingezet. Hij zegt: “Ik zat er redelijk dicht op en ik kan echt zeggen dat Roxeanne voor mij nooit uitstraalde dat ze niet gelukkig was.”

‘Wat smerig dit!’

De bekende hazoloog Yvonne Coldeweijer vindt het schandalig wat Guido en zijn Story hier aan het doen zijn. “Jeeeezus Guido wat smerig dit”, zegt ze op haar juicekanaal.

Guido krijgt ook enórm veel commentaar op het Instagram-kanaal van Story. “Guido den Aanstichter 🤮🤮🤮🤮”, zegt Johanna bijvoorbeeld. “Misselijk mannetje, staat in dienst van Rachel. Hoe diep kan je zinken Guido?”

Yvonne (niet dé Yvonne): “Wat krijgt die Den Aantrekker van die Roggel? Alles en iedereen die ook maar iets zegt over dat mens wordt met de grond gelijk gemaakt. Het komt steeds ongeloofwaardiger over. Misschien iets voor juicekanalen om daar eens in te duiken. Het zaakje stinkt.”

En San: “Onbegrijpelijk hoe diep Guido in de hol van die feeks zit. Totaal ongeloofwaardig.”

Instagram

De nieuwe editie van Story (hier los te bestellen):

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen