Bridget Maasland afgekat: ‘Heb je je niet genoeg voor schut gezet?’

Bridget Maasland wordt flink afgekat door Evert Santegoeds. De hoofdredacteur van Privé hekelt haar bemoeienis met de nieuwste Hazes-ruzie. “Mens, waar bemoei jij je nou weer mee?”

Bridget Maasland en Evert Santegoeds © RTL

Het is geen geheim dat Bridget Maasland en Evert Santegoeds een bloedhekel hebben aan elkaar. Zij daagde hem eind 2019 voor de rechter nadat hij onthulde dat ze in 2014 met haar slipje op de enkels op het huwelijksfeest van Patty Brard stond. Waarom? Omdat André Hazes jr. met haar bezig was. Jaren voordat ze in 2019 een liefdesrelatie kregen dus.

Sneer aan Bridget

Bridget verloor de zaak en niet veel later liep haar relatie met André op de klippen. De presentatrice van RTL Boulevard is tegenwoordig nog wel dikke mik met zijn moeder Rachel Hazes. Ze steunt haar nu ook in de ruzie met dochter Roxeanne, net als een handjesvol andere prominenten als tuigrapper Lil Kleine en Story-baas Guido den Aantrekker.

Ongelooflijk, vindt Evert dat. “Dan al die reacties van een Bridget Maasland. Dan denk ik: mens, waar bemoei jij je nou weer mee? Heb je jezelf nog niet genoeg voor schut gezet met die relatie met Dreetje? Al die exen die dan weer partij kiezen voor Rachel… Dan denk ik: o, o, o”, aldus de bladenmaker in de podcast Strikt Privé.

‘Te treurig!’

Evert heeft ook al jaren bonje met Rachel. Hij vindt het ongelooflijk wat voor een troep zij er elke keer van maakt. “Het is allemaal te treurig en triest voor woorden. De ellende is niet te overzien.”

Hij vervolgt: “Dit krijgt natuurlijk ook weer consequenties voor de relatie tussen André en Monique, want Monique is weer hartstikke dik bevriend met Rox. Hoe gaat dat dan weer verder? Het begint allemaal weer van vooraf aan.”

‘André draait zich om!’

Evert heeft medelijden met dé André Hazes. “Boven in de hemel kan André er geen touw meer aan vastknopen als hij naar beneden kijkt. Die man draait zich om in zijn graf. Of hij ligt weer recht nu, want hij ligt te tollen in dat graf.”

“Hoe die mensen er een puinhoop van maken met elkaar terwijl ze allemaal van elkaar houden… Dan denk ik: ga eens bij elkaar zitten, doe dat eens en doe het niet op deze manier.”

Strikt Privé

De podcast Strikt Privé:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie steunt u in dit sterrengevecht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen