Sarah van Soelen spant mogelijk kort geding aan tegen André Hazes jr.

Sarah van Soelen hint op een kort geding tegen kamp-André Hazes jr. Ze wil na zijn liefdeshereniging met Monique Westenberg koste wat kost uit zijn Videoland-documentaire gehaald worden.

André Hazes jr., Sarah van Soelen en Monique Westenberg © Instagram

Het wordt steeds duidelijker waarom André Hazes jr. zijn liefdeshereniging met Monique Westenberg liever geheim wilde houden. Hij blijkt zijn ex-vriendin Sarah van Soelen namelijk altijd in de waan te hebben gelaten dat ze na zijn innerlijke zoektocht weer samen zouden komen. Waarom hij die leugen volhield? Hij heeft Sarah keihard nodig.

Sarah wil uit docu

Sarah speelt namelijk een enorm grote rol in de documentaire die André voor naar verluidt 250 duizend euro verkocht heeft aan Videoland. Nu André en Monique innig verstrengeld zijn gefotografeerd door de Privé, is Sarah er echter klaar mee. Ze blokkeerde hem op Instagram, riep tegen Shownieuws dat hij een leugenaar is en wil nu uit de Videoland-docu.

De boze Sarah wordt gesteund door haar hele familie, want ook vader Rudolf is boos. Hij heeft André onderdak geboden in een moeilijke tijd, maar ook deze pater familias heeft nooit meer wat van de volkszanger vernomen. “Ze willen er niet in voorkomen. De reünie tussen André en Monique heeft bij hen veel losgemaakt”, zei Patty Brard vorige week.

Kort geding

Het is nu een week geleden dat Sarah bekendmaakte uit de docu te willen. Ze onthulde dat via Patty. De Shownieuws-diva zegt daar nu over: “Sarah heeft er vorige week over gebeld met de productiemaatschappij, zou maandag teruggebeld worden, is niet teruggebeld, voelt zich genegeerd. En nu is de week om.”

En nu? “Ze heeft morgen nog een kans”, aldus Patty gisterenavond. “Ze werd vandaag terug geappt van: ‘Zullen we morgen even bellen?’ Ze zegt: ‘Laat morgen dan maar komen, maar zo niet, dan komt er wat anders.’”

Evert Santegoeds: “Een kort geding ofzo?”

Patty: “Dat denk ik, maar als je niets getekend hebt, heb je niks getekend, hè?”

Quitclaim

Patty doelt erop dat Sarah en haar familie geen zogeheten quitclaims hebben getekend. Dat is een contract waarin figuranten toestemming geven voor opnames. “Die is niet getekend.”

Er zijn ook geen mondelinge afspraken vastgelegd, aldus Patty. “Nee, zij hebben echt nooit toegezegd dat ze mee zouden werken. Ze zegt nu: ‘Voordat die docu er komt, zijn wij eruit.’”

Tussenfase

Wat is het grootste bezwaar van de Soelentjes tegen de docu? “Zij en haar familie willen volledig uit die documentaire geknipt worden, want zij weigeren als tussenfase te dienen en opvangcentrum, terwijl ze nooit meer wat van André hebben vernomen. Zeker niet meer na de reünie met Monique.”

Patty begrijpt dat wel. “Er is ook nooit meer een bedankje of wat dan ook richting die vader gekomen. Ze willen dus gewoon niet meer in die Videoland-documentaire voorkomen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Sarah van Soelen neemt een megahap uit de nieuwe Hazes-docu. Terecht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen