Sarah van Soelen is er klaar mee: ‘Ik heb André Hazes jr. geblokkeerd’

Sarah van Soelen is er definitief klaar mee. Ze heeft haar ex-vriend André Hazes jr. geblokkeerd op Instagram nu min of meer duidelijk is geworden dat hij weer terug is bij Monique Westenberg.

André Hazes jr. en Sarah van Soelen © Instagram

Lange tijd wilde Sarah van Soelen eigenlijk niet geloven dat haar relatie met André Hazes jr. voorbij was. Ze zat in een extreem lange ontkenningsfase. “We hebben samen besloten, in een face to face gesprek, een pauze in te lassen. Hoe lang die gaat duren, weten we niet”, zei ze afgelopen december nog, twee maanden na de breuk.

Oplettende spion

Nu het vrijwel zeker is dat André weer terug is bij Monique Westenberg, lijkt Sarah alle hoop te hebben opgegeven. Ze laat aan het juicekanaal FawryNotSawry weten dat ze de volkszanger heeft geblokkeerd op Instagram.

Yvonne Coldeweijer meldde vanochtend als eerst dat André en Sarah elkaar niet meer volgen. “Een spion heeft gezien dat André Sarasoel vandaag (eindelijk) heeft ontvolgd. Gister volgde hij haar nog wel. De spion heeft dit namelijk gister nog gecheckt en dit met veel zorg en precies bijgehouden. Alles voor de juice.”

Sarah reageert

Sarah kan zich kennelijk niet vinden in het beeld dat André haar heeft ontvolgd. Zij laat daarom aan juicekanaal FawryNotSawry weten dat André haar niet meer kán volgen, omdat ze hem heeft geblokkeerd.

Farja Farvardin, die achter dat juicekanaal zit, zegt: “Er waren geruchten dat André Sarah ontvolgd zou hebben maar daar is niks van waar. Sarah net gesproken en ze heeft André geblokkeerd voor onbekende reden!”

Update

Update 19.15 uur – Sarah zegt tegen Shownieuws: “Ik volgde hem allang niet meer. Al vanaf het begin dat het uit is. Het is een goede afsluiter. Ik heb namelijk André Hazes nergens voor nodig. Je krijgt een hoop leugens. Daar pas ik voor.”

Wat vindt ze van André’s hereniging met Monique? ”Als hij denkt dat hij hier gelukkig van wordt, moet hij dat lekker doen.”

Ze spreken elkaar niet meer. ”Voor wat moet ik hem spreken? Ik ben doorgegaan en ben nu gelukkig.”

Bewijs

Sarah stuurde het volgende bewijs aan Farja:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Sarah van Soelen jaloers is op Monique Westenberg?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen