Jort Kelder verbijstert Wilfred Genee: ‘Dit is gewoon patsergedrag!’

Jort Kelder verbijstert Wilfred Genee met de uitspraken die hij heeft gedaan tegen een verslaggeefster van Shownieuws. Het is patsergedrag, vindt Wilfred. “Ja, zo kun je het omschrijven ja.”

Jort Kelder en Wilfred Genee © SBS, NPO

Helaas voor Jort Kelder heeft hij bakzeil gehaald in zijn rechtszaak tegen Google. Tot nu toe heeft het proces hem 70 duizend euro gekost, heeft hij onthuld voor de camera van Shownieuws. De verslaggeefster van het programma zag dat even niet aankomen: “Jezus!”, roept ze. Hij daarop: “Ja, daar moet jij hard voor werken, maar ik niet, hè? Een verschil.”

‘Wat is dat nou?!’

Wilfred Genee begrijpt er niets van dat Jort zo’n opmerking maakt tegen een armlastige journaliste. “Wat is dat nou voor opmerking? Een hele rare opmerking”, zegt hij in Vandaag Inside.

René van der Gijp vindt het lachwekkend: “Hahaha! Geen idee! Dat is een heel rare opmerking. Wat wil je daarmee zeggen?”

Wilfred over Jort: “Wat is je punt?!”

Neerbuigend

Johan Derksen vindt het een beetje neerbuigend. “Dat is hetzelfde als een rijke voetballer die tegen een agent zegt: ‘Jij met je hongerloontje.’”

Wilfred: “Dat is toch heel raar?”

René: “Ja, apart.”

Wilfred: “Om dat nou tegen zo’n meisje te zeggen… Dat meisje schrok ook. Dan zegt hij: ‘Het is voor mij heel makkelijk te verdienen.’ Dat is een soort verkapt meerwaardigheidscomplex.”

Johan: “Het floept er misschien uit, maar het is een beetje patsergedrag.”

Wilfred: “Ja, zo kun je het omschrijven ja.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Jort Kelder pocht over salaris: patsergedrag of verfrissend eerlijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen