Aaf Brandt Corstius: ‘Monique en André betrapt? Dit is afgesproken!’

Aaf Brandt Corstius gelooft er niets van dat André Hazes jr. en Monique Westenberg aan de andere kant van de oceaan zijn ‘betrapt’ door weekblad Privé. “Ja, sorry, dit is gewoon afgesproken.”

Aaf Brandt Corstius, André Hazes jr. en Monique Westenberg © YouTube, Instagram

André Hazes jr. en Monique Westenberg zijn begin vorige week ‘betrapt’ door een paparazzo van de Privé tijdens een intiem onderonsje in hun resort in het Amerikaanse Orlando. Volgens Yvonne Coldeweijer heeft Monique het roddelblad getipt over hun verblijfplaats en Story-baas Guido den Aantrekker denkt dat ook: “1000%”

‘Dit is afgesproken’

Volkskrant-stercolumniste Aaf Brandt Corstius denkt eveneens dat hier opzet in het spel is. “Dit kun je toch niet níet doorhebben? Dit is echt… En ook overgooien met een volleybal en elkaar de highfive geven enzo. Ja, sorry, dit is gewoon afgesproken”, zegt ze in haar podcast Marc-Marie en Aaf Vinden Iets.

Collega Marc-Marie Huijbregts: “Ja, ik denk het ook. Ik kan me niet voorstellen dat zij het niet door hebben gehad. Dit kun je toch niet stiekem doen? Nee. Dat lijkt mij gewoon…”

‘Geld voor betaald’

Aaf weet het zeker: “Hier is gewoon geld voor betaald. Ik vind alleen die foto waar Monique haar mascara een beetje aan het bijwerken is nog wel vrij legit overkomen, maar de rest is gewoon… Ik denk dat ze gewoon een deal hebben gemaakt. Met mijn kennersoog denk ik dit te zien.”

Marc-Marie: “Ja, ik vind het ook typisch.”

Aaf wijst erop dat er volgens Privé geen andere Nederlanders in het resort waren. “Hoe kun je dan mensen vinden die in een resort zitten ergens in Florida? Dat kun je echt niet vinden. Dat zijn er miljoenen.”

Marc-Marie: “Waar verder geen Nederlanders zitten enzo.”

Aaf: “Ja, maar híj heeft ze gevonden!”

Marc-Marie: “Ja, ‘toevallig’ kwamen we daar langs! En wie lagen daar?!”

Evert vs juicekanalen

Het verbaast Aaf niets als Privé-baas Evert Santegoeds hier grof geld voor heeft betaald, aangezien de roddelbladen tegenwoordig aan alle kanten worden ingehaald. “Hij moet die juicekanalen nu bijhouden of proberen in te halen, wat ook onmogelijk is natuurlijk. Hij heeft maar één spion en dat is Edwin Bredius.”

Voor André en Monique heeft ze minder begrip. “Ik snap het niet. Dan ga je op een soort privéreis, van: niemand mag kijken en het is allemaal voor ons gezin, maar in dat Disney hebben ze gewoon geposeerd voor heel professioneel foto’s. Ik snap die wisselwerking tussen hen en de pers ook nooit zo goed. Ze leven daar waarschijnlijk van.”

‘Niet honderd procent’

Marc-Marie denkt dat André en Monique niet helemaal goed bij hun hoofd zijn. “Ik had het allang gehad met hen, maar nu zijn ze weer bij elkaar. (…) Ze zijn volgens mij alle twee niet helemaal honderd.”

Aaf: “Nee, dat denk ik ook niet. Ik vind het voor dat zoontje gewoon zielig.”

Zowel André en Monique hebben nog niet gereageerd op het ‘uitlekken’ van de beelden van hun Amerikaanse onderonsje. Het uitlekken van de Privé-foto’s heeft voormalig Hazes-scharrel Sarah van Soelen in elk geval wóest gemaakt. Zij neemt nu stappen tegen de volkszanger.

Privé-cover

De Privé-cover met een van de foto’s van André en Monique:

Marc-Marie en Aaf

De podcast van Marc-Marie en Aaf:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen