Koen Kardashian neergehaald door Telegraaf-ster: ‘Irritant en droevig!’

Koen Kardashian wekt behoorlijk wat irritatie op bij Kitty Herweijer, de opvolger van Rob Goossens bij De Telegraaf. “Ik zag hem bij de slager en ik werd zó droevig van het hele tafereel.”

Koen Kardashian en Kitty Herweijer © Instagram

De 29-jarige Koen Pieter van Dijk, beter bekend als Koen Kardashian, is een van de bekendste influencers van het land. Hij omringt zich graag met vrouwen die als oppervlak gezien worden, zoals Estelle Cruijff en Jaimie Vaes. Het is een ‘superirritante’ jongen, vindt mediaverslaggever Kitty Herweijer van De Telegraaf.

Droevig tafereel

Kitty heeft Koen wel eens in het echt gezien en vond hem toen heel treurig overkomen, vertelt ze in de podcast Ongefilterd. “Koen Kardashian heeft een beetje een drugsprobleem en die is in and out of rehab de hele tijd. Een superirritante gast. Ik zag hem een tijdje geleden op de Elandsgracht. Dat was vorig jaar.”

Wat deed hij daar? “Toen ging hij een broodje kopen bij de slager. Hij had zo zijn fiets geparkeerd en voordat hij een hap nam van zijn broodje deed hij zijn telefoon zo in het standaard van zijn fiets en dan ging hij zeg maar zo een hap van zijn broodje nemen voor de camera. Ik werd zó droevig van dat tafereel.”

‘Zó psycho!’

Toch vindt Kitty het wel te ver gaan hoe hard Koen wordt aangepakt door Yvonne Coldeweijer. De influencer is zó woest op Yvonne dat hij mensen heeft opgeroepen om haar te cancelen. Volgens Yvonne was Koens familie juist dankbaar voor de juice die ze verspreidde over zijn drugsgebruik, omdat hij daarna is gaan afkicken.

Kitty: “Dit vind ik zó psycho. Dan ben je echt helemaal niet goed bij je hoofd. Als je zegt ‘lieve Koen’ en ‘liefs Yv’… Waar bemoei jij je mee? De priester des vaderlands die gaat bepalen wat mensen moeten doen. Ik was in het begin enthousiast hierover, maar die morele toon is heel irritant.”

Hypermorele hyena

In het begin was Kitty nog groot fan van Yvonne. “Ik was dus echt even vanaf het begin fan van de juicekanalen. Ik vond het echt smullen, Yvonne Coldeweijer, mijn homegirl. Maar ik moet zeggen: ik ben er een beetje op uitgekeken. Ik vind de moral high ground die de hele tijd wordt gespeeld op de juicekanalen… Nu weet ik het wel.”

De Telegraaf-journaliste is nu helemaal klaar met haar. “Ze is echt een soort hypermorele hyena geworden, verschrikkelijk. Het begint me echt ontzettend te storen.”

Tot slot: wat vindt Kitty ervan dat Koen zich Kardashian noemt? “Dat is wel een beetje treurig.”

Ongefilterd

De podcast Ongefilterd:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen