‘Humberto Tan blundert enorm tijdens interview Koen Kardashian’

Humberto Tan heeft flink geblunderd tijdens zijn interview met realityster Koen Kardashian, vindt het juicekanaal Juice Channel. “Hij heeft eigenlijk de belangrijkste vraag niet gesteld.”

Koen Kardashian en Humberto Tan © RTL

Zit je als BN’er vollédig aan de snuif en ga je daarna een afkickkliniek in? Bingo! Dan krijg je tegenwoordig gegarandeerd een eigen ‘documentaireserie’ en daarmee een flinke portie aandacht cadeau. De volgende in de rij is Koen Kardashian, bekend van… Ja, waarvan eigenlijk. Hij stiefelt af en toe met Estelle Cruijff over je Instagram-stories heen.

Grote trigger

Die Estelle en z’n andere ‘vriendin’ Jaimie Vaes zijn natuurlijk bad news en al helemaal als je net uit een afkickkliniek komt. En dat kwam vrijdagavond aan bod toen Koen aan tafel zat bij Humberto om over die docu te vertellen. Daar was hij samen met zijn broer Martijn, die ook een rol heeft in de docu.

Volgens hem ziet Koen er op Instagram gelijk anders uit als hij met Jaimie op Ibiza is. “En dan twee dagen offline is. Het gaat volgens hem dus mis als Koen bij haar in de buurt is. Koen geeft aan dat het zijn eigen verantwoordelijkheid is om van de drugs af te blijven. Maar die omgeving is voor hem een grote trigger”, schrijft het juicekanaal Juice Channel.

Stront aan de knikker

Estelle en Jaimie zijn volgens het kanaal absoluut niet blij met de manier waarop ze worden neergezet in die Amazon-docu. Ze waren ook niet aanwezig bij de viewing. Er is ‘stront aan de knikker’, klinkt het. “Ze zijn volgens onze bronnen not amused met het eindresultaat van de docu. Ze komen er namelijk niet bepaald goed van af.”

Oei. “De familie van Koen laat zich niet zo positief uit over de twee vriendinnen en daarom willen ze nu helemaal uit de docu geknipt worden. Vandaar dat ze ook niet aanwezig waren bij de viewing. Het productiehuis staat niet zo sterk aangezien de meiden geen quitclaim hebben getekend, dus officieel mogen de beelden niet gebruikt worden.”

Juridisch ding

Koen baalt hier vreselijk van, aldus het juicekanaal. “Ook daar hebben wij bronnen over gesproken en die geven aan dat Koen erg met de situatie zit. Vooral omdat het nu achter de schermen echt een juridisch ding aan het worden is. De meiden hebben echt een andere kant van zichzelf laten zien, hun ware gezicht eigenlijk.”

“Het is sneu voor Koen. Hij gaat zijn verhaal delen, zijn ouders gaan hun verhaal delen en dan worden ze tegen gewerkt door die twee. Maar goed, we weten al langer dat vooral Jaimie niet goed tegen de waarheid kan. (…) De meiden willen niet dat iedereen weet van drugsverslaving. Misschien moeten ze dan even wakker worden, want iedereen weet dit.”

Humberto-blunder

Terug naar Humberto. Die zit namelijk ontzettend te slapen, besluit Juice Channel. “Het is jammer dat Humberto de belangrijkste vraag niet heeft gesteld. Wat Koen er nou van vindt dat zijn twee ‘vriendinnen’ Jaimie en Estelle uit zijn docu geknipt willen worden en als dit niet gebeurd ze juridische stappen gaan ondernemen.”

Een enorme blunder, vindt het kanaal. “Zonde dat hij dat heeft laten liggen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ooit schaamden BN'ers zich voor hun cokeverslaving, nu pakken ze uit met Videoland-docu's. Zorgelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen